Günde ortalama 5km yürüyen biriyim ayağımı en iyi şekilde rahat, uzun vadeli bir ayakkabı lazım. Spor ayakkabı falan modelleri bilmiyorum. Bütçe maksimum 2K
Şimdiden teşekkürler.
Giydiğinin 1 taban büyüğünü al. Ayakkabı rahat ama benim serçe parmağım ilk 1 haftada sadece 2 günde koşesi battı. Ama ilk haftadan sonra değişti. Öndeki beyaz bezler hava temizleyici gibi çok çabuk kirleniyor. Ayakkabı koşu için falan gayet rahat. Ama içindeki kumaş çıkmış gibi bilniyom normalde böyle mi?
Giydiğinin 1 taban büyüğünü al. Ayakkabı rahat ama benim serçe parmağım ilk 1 haftada sadece 2 günde koşesi battı. Ama ilk haftadan sonra değişti. Öndeki beyaz bezler hava temizleyici gibi çok çabuk kirleniyor. Ayakkabı koşu için falan gayet rahat. Ama içindeki kumaş çıkmış gibi bilniyom normalde böyle mi?
Öncelikle kışlık ayakkabılarımı 41 almıştım,ve biraz büyüktü. Ama tam ayarındaydı,büyük seviyorum.Bunu 41,5 aldım.
Arkadaşlar, bu aralar hiç spor ayakkabı rahat gelmiyor. Yürümek için topuğu kaldırınca arkada boşluk varmış gibi oluyor. Bu neden ve çözümü var mı? Not: Çok bağlayınca düzeliyor ama aşırı rahatsız edici oluyor.