2 bin TL yürümek için ayakkabı önerisi

Metexdq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop. Amd radeon graphics(ATI) 2gb bellek+3gb vram
Ryzen7 5700u 1,8-4,3 GHz. 27 inç 2k 260hz ekran.
Meslek
Öğrenci
Günde ortalama 5km yürüyen biriyim ayağımı en iyi şekilde rahat, uzun vadeli bir ayakkabı lazım. Spor ayakkabı falan modelleri bilmiyorum. Bütçe maksimum 2K
Şimdiden teşekkürler.

Adidas Runfalcon 5, kaliteli ve bütçenize uygun. Hepsiburadada arasıra indirime giriyor ama numaları çok hızlı tükeniyor.

Puma Xray önerebilirim tabanı çok rahat ben alırken 2k civarındaydı zam gelmiş olabilir ya da indirimde bulursan al.
Evet 2k civarında ne zamandır kullanıyosunuz?

YDS markasını öneririm askeri personeller ve çeşitli sınıflar tercih eder sorun çıkartmaz.
Öğrenciyim ama.

Puma Xray önerebilirim tabanı çok rahat ben alırken 2k civarındaydı zam gelmiş olabilir ya da indirimde bulursan al.
Bunu alıyorum o zaman

Adidas runfalcon 5, kaliteli ve bütçenize uygun. Hepsiburada'da arasıra indirime giriyor ama numaları çok hızlı tükeniyor.

Hocam aynı ayakkabıyı sipariş ettim, düşüncelerinizi biraz daha söyler misiniz?

Hocam aynı ayakkabıyı sipariş ettim, düşüncelerinizi biraz daha söyler misiniz?

Giydiğinin 1 taban büyüğünü al. Ayakkabı rahat ama benim serçe parmağım ilk 1 haftada sadece 2 günde koşesi battı. Ama ilk haftadan sonra değişti. Öndeki beyaz bezler hava temizleyici gibi çok çabuk kirleniyor. Ayakkabı koşu için falan gayet rahat. Ama içindeki kumaş çıkmış gibi bilniyom normalde böyle mi?

20250326_185248.jpg

20250326_185237.jpg

Bir de yere değen tabanı gayet iyi tutuyor.

Giydiğinin 1 taban büyüğünü al. Ayakkabı rahat ama benim serçe parmağım ilk 1 haftada sadece 2 günde koşesi battı. Ama ilk haftadan sonra değişti. Öndeki beyaz bezler hava temizleyici gibi çok çabuk kirleniyor. Ayakkabı koşu için falan gayet rahat. Ama içindeki kumaş çıkmış gibi bilniyom normalde böyle mi?

Eki Görüntüle 2454493

Eki Görüntüle 2454494

Bir de yere değen tabanı gayet iyi tutuyor.
Öncelikle kışlık ayakkabılarımı 41 almıştım,ve biraz büyüktü. Ama tam ayarındaydı,büyük seviyorum.Bunu 41,5 aldım.

Arkadaşlar, bu aralar hiç spor ayakkabı rahat gelmiyor. Yürümek için topuğu kaldırınca arkada boşluk varmış gibi oluyor. Bu neden ve çözümü var mı? Not: Çok bağlayınca düzeliyor ama aşırı rahatsız edici oluyor.

Böyle bir sorun yaşamıştım, sizce bunda var mıdır? Sizde oldu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı