2 bin TL'ye fare önerisi

Bütçe
2000
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse bu bütçede söylediğin markaların fareleri alınmaz. Ayrıca tutuş şeklini söyler isen yardımcı olurum.

Merhaba, palm grip şeklinde tutuyorum ve bu markalardan istiyorum.

Evet bunu çok beğendim ama bir tık pahalı benim için biraz daha ucuz önerebilir misin?

Dediğin markalardan çok daha iyi performans verecek. Galiba en iyi markaları o sanıyorsunuz ancak çevre ekipmanları bölümünde iyi marka değiller.

Yok en iyi ekipman sanmıyorum, değerli dostum, sadece onlardan olmasını istiyorum tercihen. Tasarımlarını beğeniyorum.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...z-optik-wireless-oyuncu-fiyati,744154711.html logitecg G305 palm grip şeklinde tutanlar için harika bir mouse ayrıca kaliteli.
Bu fiyatlarda kablosuz fareler için herhangi bir sorun yaşar mıyım ? gecikme vs.

Yok en iyi ekipman sanmıyorum, değerli dostum, sadece onlardan olmasını istiyorum tercihen. Tasarımlarını beğeniyorum.

Bu fiyatlarda kablosuz fareler için herhangi bir sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.

Logitech'in son nesil farelerine benzeyen birçok model var shape olarak. Bana maalesef ki biraz marka takıntısı gibi geldi.
Sorunuza gelecek olursak;
Hayır sorun yaşamazsınız. Neredeyse hissedilemeyecek gecikme seviyelerine indiler çoktan.

Bu fiyatlarda kablosuz fareler için herhangi bir sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.

Gecikme olarak aşırı az/ ancak gecikme 1 ms
olsun diyorsan G502.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı