2 bin TL'ye kablolu ya da kablosuz mouse önerisi

trax999

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Yukarıda yazıldığı gibi mouse önerisine ihtiyacım var palm grip tutuyorum ellerim büyük. O yüzden uzun mouse tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam normalde daha önce MSI GM40 kullandım bayağı GM41 almayı düşündüm uzun ve tabiri caizse kıçı ince mouse bana daha sıcak geldi benim GM40 125 uzunluğu var GM41 130, GM40 bana hafif kısa gelmeye başlamıştı bu mouse sizin attığınız mouse ise 120 uzunluğu varmış sanırım bana kısa gelir gibi başka öneriniz var mı?

Amazon.com.tr almayı düşündüğüm gm41 linki de burda

VXE R1 bende kullanıyorum memnunum ama malzeme kalite hissiyatı yani dokunduğunda dış yüzeydeki hissiyat MSI'dan daha ucuz hissettirebilir orasını söyleyeyim. Pro modellerde kaplaması değişiyordu sanırım ama denemek lazım.

Uzunlukları 120 olmasa alırım da kendi kullandığım mouse 125 uzunluğa sahipti ve bana biraz kısa hissettiriyordu mouse 2015'ten bu yana kullandım haliyle benim de boyum uzadı elim uzadı sonuçta şöyle 130 uzunluğunda bir şey yok mu Wraith mouselarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…