Swoxre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 175 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ İ5 12TH 16GB RAM Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #11 CinarAb dedi: Ne kitapı derin dondurucu. Genişletmek için tıkla... Zamaninda onu da kullandık.
CinarAb Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #12 Swoxre dedi: Zamaninda onu da kullandık. Genişletmek için tıkla... bilirim bilirim bende yemek masası kullandım hocam
Swoxre dedi: Zamaninda onu da kullandık. Genişletmek için tıkla... bilirim bilirim bende yemek masası kullandım hocam
L LongShort Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 22 Mayıs 2025 #13 Uzun ömürlü istiyorsanız şunu mouse pad olarak kullanabilirsiniz. Bez olanlar gibi kirlenmez, temizlemesi kolay.
Uzun ömürlü istiyorsanız şunu mouse pad olarak kullanabilirsiniz. Bez olanlar gibi kirlenmez, temizlemesi kolay.
Hüseyinefe10 Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #14 CinarAb dedi: Wraith Ace Series Poron Mousepad Wraith Spirit of Aim Mousepad wraithesports.com FreeFall MFG V2 SV Taban Mousepad wraithesports.com Bunlara göz atabilirsiniz mouse pad tarzınız nedir bu arada hybrid / speed / control eğer söylerseniz ona göre öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ace serisini aldım ama alırken beyazı-gri rengi yoktu iade ettim ama çok hızlı geldi ve aimimi baya bozdu diyebilirim hybrid veya control daha iyi gelir gibime geliyor
CinarAb dedi: Wraith Ace Series Poron Mousepad Wraith Spirit of Aim Mousepad wraithesports.com FreeFall MFG V2 SV Taban Mousepad wraithesports.com Bunlara göz atabilirsiniz mouse pad tarzınız nedir bu arada hybrid / speed / control eğer söylerseniz ona göre öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ace serisini aldım ama alırken beyazı-gri rengi yoktu iade ettim ama çok hızlı geldi ve aimimi baya bozdu diyebilirim hybrid veya control daha iyi gelir gibime geliyor
CinarAb Picopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #15 hmm hocam ben hibrit kullanıyorum düşük dpi'da güzel gidiyor bunu öneririm ama stoğu yok : Lamzu Energon Mousepad
hmm hocam ben hibrit kullanıyorum düşük dpi'da güzel gidiyor bunu öneririm ama stoğu yok : Lamzu Energon Mousepad
necipfaziıl Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #16 Git bir tane sanayide 50 TL'ye 200x300 saç kestir kromcuya git parlat oldu bitti Max maliyet 300 TL.
Swoxre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 175 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ İ5 12TH 16GB RAM Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #17 necipfaziıl dedi: Git bir tane sanayide 50 TL'ye 200x300 saç kestir kromcuya git parlat oldu bitti Max maliyet 300 TL. Genişletmek için tıkla... o kadar uğraşmaya bile gerek yok a-101de 150tlye satıyolar
necipfaziıl dedi: Git bir tane sanayide 50 TL'ye 200x300 saç kestir kromcuya git parlat oldu bitti Max maliyet 300 TL. Genişletmek için tıkla... o kadar uğraşmaya bile gerek yok a-101de 150tlye satıyolar
Hüseyinefe10 Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #18 egemebb dedi: Tang dao al geç. ESPTiger Tang Dao SR Mousepad Kısa TTK oyunlarında bilek ayarlamalarını kolaylaştırır ve nişan alırken daha iyi duraksama ve stabilite sağlar. wraithesports.com ESPTiger Tang Dao Pioneer Series Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Hocam renk çok sıkıntı ya birde mousepadin özelliklerini biliyorsanız söyleyebilirmisiniz
egemebb dedi: Tang dao al geç. ESPTiger Tang Dao SR Mousepad Kısa TTK oyunlarında bilek ayarlamalarını kolaylaştırır ve nişan alırken daha iyi duraksama ve stabilite sağlar. wraithesports.com ESPTiger Tang Dao Pioneer Series Mousepad wraithesports.com Genişletmek için tıkla... Hocam renk çok sıkıntı ya birde mousepadin özelliklerini biliyorsanız söyleyebilirmisiniz
necipfaziıl Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #19 Swoxre dedi: O kadar uğraşmaya bile gerek yok A-101'de 150TL'ye satıyolar. Genişletmek için tıkla... Saç en iyisi A101nki eğer el terlemesi varsa 1 ayda çöpe dönüyor en iyisi saç kestirmek veya kitap koymak.
Swoxre dedi: O kadar uğraşmaya bile gerek yok A-101'de 150TL'ye satıyolar. Genişletmek için tıkla... Saç en iyisi A101nki eğer el terlemesi varsa 1 ayda çöpe dönüyor en iyisi saç kestirmek veya kitap koymak.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.248 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2025 #20 Hüseyinefe10 dedi: Hocam renk çok sıkıntı ya bir de mousepadin özelliklerini biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dengeli hız hocam yüzeyi. Geriye kalanlar hepsinde var zaten.
Hüseyinefe10 dedi: Hocam renk çok sıkıntı ya bir de mousepadin özelliklerini biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dengeli hız hocam yüzeyi. Geriye kalanlar hepsinde var zaten.