2 bin TL'ye Oyuncu koltuğu mu yoksa çalışma koltuğu mu tercih edilmeli?

Bütçe
2000

Aesthetic00

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba üniversite sınavına hazırlanmak için uzun saatler masanın başında kalacağım Allah'ımın izni ile. Bir şey merak ediyorum oyuncu koltuğu mu almalıyım? Yoksa çalışma koltuğu mu? Şekil hiç önemli değil. Sadece rahat olması yeterli. Bir de sandalyenin yani koltuğun masanın üstünde durmam da çok etkisi olur mu? Çok da bütçem yok ona göre ucuz bir şeye kaçacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Max 2000₺ verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba üniversite sınavına hazırlanmak için uzun saatler masanın başında kalacağım Allah'ımın izni ile. Bir şey merak ediyorum oyuncu koltuğu mu almalıyım? Yoksa çalışma koltuğu mu? Şekil hiç önemli değil. Sadece rahat olması yeterli. Bir de sandalyenin yani koltuğun masanın üstünde durmam da çok etkisi olur mu? Çok da bütçem yok ona göre ucuz bir şeye kaçacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Max 2000₺ verebilirim.

Öncelikle 2K üzgünüm fakat düşük bir bütçe 4K ya çıkartırsanız oldukça çeşit var ikisini de alsanız rahat edersiniz oyuncu koltuğu daha fonksiyonludur IKEA da çeşitlerine bakmanızı öneririm şahsen 7K lık IKEA'nın oyuncu koltuğunu kullanıyorum rahat ve güzel iyi akşamlar.

Açıkçası 2000TL'ye oyuncu sandalyesi alınmaz, o fiyata varsa da kalitesiz oyuncu sandalyeleri vardır. Ofis sandalyelerine yönelmeniz daha doğru olacaktır.

2000 TL'ye oyuncu koltuğu zor bulursun ben almışken tam alim diye ucuz bir oyuncu koltuğu aldım hiç rahat değilim tahtanın üzerine ufacık sünger koyulmuş sadece oda yetmezmiş gibi kolluklar falan da yamuk en iyisi çalışma koltuğu olur o fiyata daha sonra biraz daha paran olunca HawK'den falan oyuncu koltuğu alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı