2 çamaşır makinesi üst üste kullanılır mı?

sedat poyrazz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni ev aldım. 2 banyo var ana banyoda makine koyacak yer yok. Küçük 2. banyoya koyacağım eski tip tuvalet orası iptal. 2 makinem var iş kıyafetlerim yağlı ve pis olduğundan onları 2.makine de yıkıyacağım. 2 tane çamaşır makinesi üst üste koyulup çalıştırılabilir mi? Bir sorun olur mu? Ona göre aparat yaptıracağım.

Arkadaşlar yeni ev aldım. 2 banyo var ana banyoda makine koyacak yer yok. Küçük 2. banyoya koyacağım eski tip tuvalet orası iptal. 2 makinem var iş kıyafetlerim yağlı ve pis olduğundan onları 2.makine de yıkıyacağım. 2 tane çamaşır makinesi üst üste koyulup çalıştırılabilir mi? Bir sorun olur mu? Ona göre aparat yaptıracağım.
Camasir makinesinin uzerine kurutma koyulabiliyor ama tekrar camasir makinesi koyulmasi zararli olabilir, cunku camasir makinesi baya agir, ek olarak titresim konusundan da baya sikinti olabilir.

Hocam çamaşır makinesinin ayağının sert bir yere basması lazım örneğin mermer, beton gibi üst üste konduğunda üstteki makinenin ayağı plastiğe basacak bu şekilde yaparsaınız makinenin kazanına, amortisörüne zarar verirsiniz. Alttaki makine içinde aynı şey söz konusu normalde çamaşır makinesinin üstüne kurutma koyduğumuzda bile kurutma kitiyle kuruyoruz ki çamaşır makinesine zarar vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı