2 devamsızlık hakkı varken okula gidilmeli mi?

Teknofatik

Hectopat
Daha fazla  
Devamsızlık hakkım son 2 gün ve 12'yim, bu haftadan sonra tatil ve ben perşembe ve cuma gitmek istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

Bro bende 12'yım devamsızlık 10'a 16 10 gün özürsüz 16 özürlü yerinde olsam gitmezdim ama eğer sildiremeyeceksen yani diyelim 11 oldu eğer onu sildiremeyecek isen zorlama derim.

Devamsızlık hakkım son 2 gün ve 12'yim, bu haftadan sonra tatil ve ben perşembe ve cuma gitmek istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Giderdim. İleriki günlerde herhangi bir sağlık problemi yaşarsan hakkın olur en azından özürsüz olsa bile.

İllaki lazım olur hocam. 12'ler için devamsızlıktan kalmama olayı kaldırıldı zaten. Devamsızlık silmiyor da idareler. Bir bakmışsınız sınıfta kalmışsınız. Hiç gerek yok adamakıllı gidin okulunuza.

Bro bende 12'yım devamsızlık 10'a 16 10 gün özürsüz 16 özürlü yerinde olsam gitmezdim ama eğer sildiremeyeceksen yani diyelim 11 oldu eğer onu sildiremeyecek isen zorlama derim.
ya şöyle eğer gitmezsem ve 11 olursa geçiririm ama 29 olur toplam

İllaki lazım olur hocam. 12'ler için devamsızlıktan kalmama olayı kaldırıldı zaten. Devamsızlık silmiyor da idareler. Bir bakmışsınız sınıfta kalmışsınız. Hiç gerek yok adamakıllı gidin okulunuza.
hocam valla napsam bilemedim kararsızlık çok sıkıntı bişey

Daha okulun kapanmasına 3 ay var ve sen 28 gün devamsızlık mı yaptın? Mecburi gideceksin başka yolu yok. Kalan 2 günü hasta falan olursan onun için harca bence.

Yeni konular

Geri
Yukarı