LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.956 Çözümler 2 Yer İzmir 6 Nisan 2023 #1 İlk dönem ortalamam 59'du dersler zayıf çoğu 2.dönem ortalama 41 olsa 2 dönem toplamı 50 ortalama ile kesin geçiyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2023
İlk dönem ortalamam 59'du dersler zayıf çoğu 2.dönem ortalama 41 olsa 2 dönem toplamı 50 ortalama ile kesin geçiyor muyum?
AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Büyük ihtimalle evet.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 6 Nisan 2023 #3 AhmetTR01 dedi: Büyük ihtimalle evet. Genişletmek için tıkla... Peki sorumlu derslerden kalırsa?
Zhek4 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 6 Nisan 2023 #4 Azıcık ilgilensen sözlülerde yükselme olur. Dersle alakası olmayan insanların katıldığını görmek onların daha çok ilgisini çekiyor. zaten 41e rahat çıkarsın.
Azıcık ilgilensen sözlülerde yükselme olur. Dersle alakası olmayan insanların katıldığını görmek onların daha çok ilgisini çekiyor. zaten 41e rahat çıkarsın.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 6 Nisan 2023 #5 Everythink dedi: Peki sorumlu derslerden kalırsa? Genişletmek için tıkla... O dersin kurtarması olur. Ona girersin.
Everythink dedi: Peki sorumlu derslerden kalırsa? Genişletmek için tıkla... O dersin kurtarması olur. Ona girersin.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 6 Nisan 2023 #6 fakir pikaçu dedi: O dersin kurtarması olur. Ona girersin. Genişletmek için tıkla... Yıl sonu sorumluluk sınavlarına değil mi?
fakir pikaçu dedi: O dersin kurtarması olur. Ona girersin. Genişletmek için tıkla... Yıl sonu sorumluluk sınavlarına değil mi?
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 6 Nisan 2023 #7 Everythink dedi: Yıl sonu sorumluluk sınavlarına değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet o sorumluluk sınavından da geçemezsen bir sonraki sene o dersi vermen gerekir. Son senense mezuniyetin tehlikeye girer.
Everythink dedi: Yıl sonu sorumluluk sınavlarına değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet o sorumluluk sınavından da geçemezsen bir sonraki sene o dersi vermen gerekir. Son senense mezuniyetin tehlikeye girer.
Zhek4 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 6 Nisan 2023 #8 fakir pikaçu dedi: Evet o sorumluluk sınavından da geçemezsen bir sonraki sene o dersi vermen gerekir. Son senense mezuniyetin tehlikeye girer. Genişletmek için tıkla... mezuniyet tehlikeye girmiyor mezun oluyorsun sonra okula gelip sınavını veriyosun
fakir pikaçu dedi: Evet o sorumluluk sınavından da geçemezsen bir sonraki sene o dersi vermen gerekir. Son senense mezuniyetin tehlikeye girer. Genişletmek için tıkla... mezuniyet tehlikeye girmiyor mezun oluyorsun sonra okula gelip sınavını veriyosun
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 6 Nisan 2023 #9 Zhek4 dedi: Mezuniyet tehlikeye girmiyor mezun oluyorsun sonra okula gelip sınavını veriyorsun Genişletmek için tıkla... Bize öyle denmişti. Ben 3. sınıfın sonunda kurtarmadan geçtim geçemeseydim ne olacaktı bilmiyorum.
Zhek4 dedi: Mezuniyet tehlikeye girmiyor mezun oluyorsun sonra okula gelip sınavını veriyorsun Genişletmek için tıkla... Bize öyle denmişti. Ben 3. sınıfın sonunda kurtarmadan geçtim geçemeseydim ne olacaktı bilmiyorum.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 6 Nisan 2023 #10 fakir pikaçu dedi: Bize öyle denmişti. Ben 3. sınıfın sonunda kurtarmadan geçtim geçemeseydim ne olacaktı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocaya yeni sordum 12 bitirdikten sonra 1 2 yıl daha gecemezsen liseyi okumadı olarak gozukuyormus yani ortaokullu gözüküyorsun.
fakir pikaçu dedi: Bize öyle denmişti. Ben 3. sınıfın sonunda kurtarmadan geçtim geçemeseydim ne olacaktı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocaya yeni sordum 12 bitirdikten sonra 1 2 yıl daha gecemezsen liseyi okumadı olarak gozukuyormus yani ortaokullu gözüküyorsun.