- Makaleler
- 1
İlk dönem 57 ortalamam vardı. 2. dönem 43 olsa geçebiliyor muyum? 11.sınıfım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç dersten kaldın?İlk dönem 57 ortalamam vardı. 2. dönem 43 olsa geçebiliyor muyum? 11.sınıfım.
Baraj dersler geçildiği sürece önemi yok diye biliyorum ama. Kaç dersten kaldığıma bakamıyorum şu an.Kaç dersten kaldın?
Dil sınıfındayım seçmeli ingilizce baraj ders mi ?Evet 2. Dönem 43 olsa geçebilirsiniz.
Bölüm dersleriniz baraj derstir yani. İlk dönem 57 şimdi 43 alırsanız geçersiniz. Edebiyat ve bölüm derslerini geçtiyseniz tabii.Baraj dersler geçildiği sürece önemi yok diye biliyorum ama. Kaç dersten kaldığıma bakamıyorum şu an.
Dil sınıfındayım seçmeli ingilizce baraj ders mi ?
Değil diye biliyorum ama siz yine emin olun.Dil sınıfındayım seçmeli ingilizce baraj ders mi ?
Baraj dersler geçildiği sürece önemi yok diye biliyorum ama. Kaç dersten kaldığıma bakamıyorum şu an.
Dil sınıfındayım seçmeli İngilizce baraj ders mi?
Sanırsam 10 ya da 12 saatlik dersi baraj ders diğerleri değil. Bizim de Seçmeli İngilizce 10 saat ve baraj ders(bize öyle dendiği için diyorum, kesin olmayabilir).Değil diye biliyorum ama siz yine emin olun.
Hocam emin misiniz ya? Tek baraj ders edebiyat değil mi?Sanırsam 10 ya da 12 saatlik dersi baraj ders diğerleri değil. Bizim de Seçmeli İngilizce 10 saat ve baraj ders.
Hocam kesin bir şey demek istemiyorum. Edebiyat kesinde bize hocalar 10 saatlik dersinde baraj olduğunu söylemişlerdi. Belki çalışalım diye demişlerdir.Hocam emin misiniz ya? Tek baraj ders edebiyat değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.