fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 3 Mart 2022 #1 Anadolu'dan mesleğe geçmek istiyorum. 2. dönem gidersem ne gibi sorunlar yaşarım? Henüz bir hedefim, ilgi alanım yok. Ortalamam da 33 bayağı düşük sizce bu dönem mi mesleğe geçsem, yoksa bu dönemi bırakıp tekrardan mı 9'dan mesleğe devam etsem? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Anadolu'dan mesleğe geçmek istiyorum. 2. dönem gidersem ne gibi sorunlar yaşarım? Henüz bir hedefim, ilgi alanım yok. Ortalamam da 33 bayağı düşük sizce bu dönem mi mesleğe geçsem, yoksa bu dönemi bırakıp tekrardan mı 9'dan mesleğe devam etsem?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 4 Mart 2022 #2 Konulardan geri kalma gibi durumlar yaşarsın. Ben senin yerinde olsam bu sene bir şekilde sınıfı geçip seneye açık liseye geçerdim.
Konulardan geri kalma gibi durumlar yaşarsın. Ben senin yerinde olsam bu sene bir şekilde sınıfı geçip seneye açık liseye geçerdim.