2. dönem sonu notum 50'nin altına düşerse sınıfta kalır mıyım?

MOON BOY

Femtopat
Daha fazla  
Benim 1. dönem sonu notum 70 gelmişti ve sonuçtan memnundum ama 2. dönem yani şu an notlarım düştü ve dönem sonu notumun 50'nin altina düşme ihtimali var, acaba 2. dönem sonu notum 50'nin altına düşerse kalir mıyım? Bunu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim bildiğim ikisinin ortalamasına bakıyorlar 30 ortalama yapsan bile geçersin ama sorumluluğa kaldığın derslerin sorumluluk sınavlarını geçmen lazım.

Hayır. 70+50=120/2 60 60 ile dönem sonu ortalamanız olur geçersiniz.

2 dönemin ortalamasına bakılıyor ilk donemden 70 almışsın 2.dönemdende 45 alırsan 70+45:2=57.5 ile geçersin.

Yanlışım yoksa deprem sebebi ile ikinci dönem notları sınıfı geçmeye yeterli değil ise sadece ilk dönemin notları geçerli oluyor. Depremzedelere özel mi, bilmiyorum. Diğer türlü de iki dönemin ortalamasına bakılıyor.

@wenomechainsama Hocam selamlar ilk dönem 73 ortalamam ikinci dönem şuan 46 fakat sözlüler ve 2. yazılılara girmedim devlet destekli özel lise kalır mıyım sınıfta?

Son düzenleme:
@wenomechainsama hocam selam ilk dönem 73 ortalamam ikinci dönem şu an 46 fakat sözlüler ve 2. yazılılara girmedim devlet destekli özel lise kalır mıyım sınıfta?

Hocam şu an sınıfta kalmanız için 2.dönem notunuzun 26.99 olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…