2. dönemde Anadolu'dan meslek lisesine geçilir mi?

Bir şey diyeceğim eğer üniversite hayaliniz yoksa altın bileziğin olsun istiyorsan meslek lisesine kop gel ama gene de üniversiteseye gitmek istersen atp bölümlerine git.

Bu arada meslek lisesine 2.dönem geçtiniz geçtiniz geçemezseniz kalırsınız Anadolu'da

Atp nedir? Üniversiteye gitme hayalim yok açıkçası. Şubatın sonuna kadar nakil şansım var umarım istediğim okullarda boş yer vardır da geçerim.

ben üniye gitmek istediğim için üniye gitmek isteyenlere tavsiye etmiyorum. Meslek lisesinden mezun olup çok para kazanamayacaksınız klasik sade bir hayat yaşayacaksın.

Ben üniversiteye gitmek istediğim için üniversiteye gitmek isteyenlere tavsiye etmiyorum. Meslek lisesinden mezun olup çok para kazanamayacaksınız klasik sade bir hayat yaşayacaksın.

Zaten meslek lisesinden de bir şey yapamazsam babamın yanına gideceğim orada büyük paralar dönüyor ama iş birazcık peygamber sabrı istiyor veya grafikerlik kurslarına gideceğim babamında grafiker geçmişi olduğu için ondanda biraz yardım alıp bir şeyler yapmaya çalışacağım yani şu anda tek amacım boşta kalmamak.

Zaten meslek lisesinden de bir şey yapamazsam babamın yanına gideceğim orada büyük paralar dönüyor ama iş birazcık peygamber sabrı istiyor veya grafikerlik kurslarına gideceğim babamında grafiker geçmişi olduğu için ondanda biraz yardım alıp bir şeyler yapmaya çalışacağım yani şu anda tek amacım boşta kalmamak.
Anladım

Hocam hangi bölümü önerirsiniz veri tabanı web tasarımı vb.
9. Sınıfım ben de alanları bilmiyorum ama masaüstü uygulama geliṣtirme dalı varsa seçerim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı