Neverchanges
Centipat
Arkadaşlar, selam. Elimde RTX 2060 ve RX 570 ekran kartları var ben ETH mining yapmak istiyorum bana rica etsem yol gösterir misiniz?
Kripto madenciliği hakkında yanlış bilinenler ve 48 saatlik deneme sonuçları Sizi bu konuya alalım.Mining yapmak ve kar etme için en az beş kart lazım hem kartların performansını düşürürsünüz. Hem de neredeyse hiç kar edemezsiniz.
Neden sağdan soldan duyma bilgilerle işe başlayacakları zor duruma sokuyorsunuz hocam?Mining yapmak ve kar etme için en az beş kart lazım hem kartların performansını düşürürsünüz. Hem de neredeyse hiç kar edemezsiniz.
Neden sağdan soldan duyma bilgilerle işe başlayacakları zor duruma sokuyorsunuz hocam?
9-10 kartla yapmalarının sebebi onların daha da iyi kar etmek istemeleri ve sermayelerinin fazla olması.2 ekran kartıyla iyi kar ediliyorsa neden insanlar 9-10 kartla yapıyorlar en fazla 100 TL kar eder o da değmez bence.
Evet 8GB Modeli zaten 2060'ı riske atmak istemiyorum daha yeni aldım beyefendiyi hahaha.8 GB ise RX 570 mining yapılır, RTX 2060 ile mining MHs çok yüksek olmaz.