2. ekran önerisi

BigBangZero

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, 2. ekranım bozulduğu için ucuz yollu bir 2. ekran bakıyorum, aklımda şöyle bir model mevcut sizce alınır mı? Açıkçası panelinin ne olduğu Hz'sinin ne olduğu önemli değil. Yan işler için kullanacağım sadece.

Viewsonic

Merhaba, 2. ekranım bozulduğu için ucuz yollu bir 2. ekran bakıyorum, aklımda şöyle bir model mevcut sizce alınır mı? Açıkçası panelinin ne olduğu Hz'sinin ne olduğu önemli değil. Yan işler için kullanacağım sadece.

Viewsonic

Çevrendeki 2. el ilanlara bak.

Son düzenleme:
Ana ekranım Lenovo R25i-30, ikinci ekran olarak öyle dolu özellikli bir ekran aramıyorum. 2000-2500 civarlarında bütçem var.

2. elde ViewSonic VA2406-H buldum, 2 senelik kutusu ve faturası yok. 1800 lira civarında, emin olamadım açıkçası 2.el konusuna.

Çevrendeki ilanları şu yüzden söyledim yakınında olduğu için inceleyip alırsın içine sinmezse vazgeçersin tabii ki de istemezsen sıfır daha iyi olur.

Viewsonic IPS, Samsung Curved VA şu iki model kafama çok yattı açıkçası. Almışken de beni uzun süre idare edebilecek bir şey istiyorum.

Samsung IPS ve Viewsonic IPS 100 Hz bu iki model arasında kaldım araştırmalarım sonucunda. Açıkçası karar veremiyorum, Samsung 22 inç ve 75 Hz fakat Pivot özelliğine sahip. Viewsonic 100 Hz ve 24 inç lakin pivot özelliği yok.

Geri
Yukarı