2. ekran olarak 60Hz monitör mü yoksa tablet mi daha iyi olur?

MKA Eness

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil.
Meslek
Öğrenci
Merhaba, şu an halihazırda bu monitörü kullanıyorum 180Hz https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.htmlk olarak 2. ekran kullanmayı düşünüyorum.evde eski bir monitör var önceden eski bilgisayarım da da kullanmıştım da 60Hz bir monitör AOC marka, tablet olarak da Samsung Galaxy Tab A7 var. Sizce 2. ekran olarak hangisi daha mantıklı olabilir? 2. ekran da amacım Spotify, YouTube, canlı yayın açıyorum arada chate bakmak filan. Sistem özelliklerim de RX 9070 XT 16 GB GB, 32 GB RAM, 1TB SSD, Ryzen 5 7500F falan (halihazırda kullandığım monitör de darboğaz var biraz ona yapacak bir şeyim yok onu ileride halledeceğim.)

Merhaba, şu an halihazırda bu monitörü kullanıyorum 180Hz https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.htmlk olarak 2. ekran kullanmayı düşünüyorum. Evde eski bir monitör var önceden eski bilgisayarım da da kullanmıştım da 60Hz bir monitör AOC marka, tablet olarak da Samsung Galaxy Tab A7 var. Sizce 2. ekran olarak hangisi daha mantıklı olabilir? 2. ekran da amacım Spotify, YouTube, canlı yayın açıyorum arada chate bakmak filan. Sistem özelliklerim de RX 9070 XT 16 GB GB, 32 GB RAM, 1TB SSD, Ryzen 5 7500F falan (halihazırda kullandığım monitör de darboğaz var biraz ona yapacak bir şeyim yok onu ileride halledeceğim.)

Eğer büyük bir monitör ihtiyacınız yok ise direk tableti kullanın bence çünkü ek para ödemezsiniz.

Eğer büyük bir monitör ihtiyacınız yok ise direk tableti kullanın bence çünkü ek para ödemezsiniz.
60 Hz monitör var elimde şuanlık,tableti mi kullansam yoksa 60 Hz monitörü mü bilemedim valla kalite farkı da belli oluyor dizi film izlerken ana monitör de 180 Hz,görünüşede önem veriyorum tablet mi diyorsunuz siz.

60 Hz monitör var elimde şu anlık, tableti mi kullansam yoksa 60 Hz monitörü mü bilemedim vallahi kalite farkı da belli oluyor dizi film izlerken ana monitör de 180 Hz, görünüşede önem veriyorum tablet mi diyorsunuz siz.

Monitör varsa zaten ve masada yer varsa kullanın mönitörü direk zaten genellikle 2. monitör için 60Hz yetiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı