2. el 2. monitör önerisi

solomonst

Centipat
Daha fazla  
24 inch 144Hz ve VESA desteği olsa yeterli ana monitörüm G24F2.

Bütçene göre değişir. 1080p mi istyorsun yoksa 2k monitör mü?

Bütçene göre değişir. 1080p mi istyorsun yoksa 2K monitör mü?

1080p gönül isterdiki 2K olsun ama çok pahalı olur bütçe belli değil ama çalışıp alacağım fazla pahalı olsun istemiyorum Discord veya notlarım falan açık kalacak sadece.

24 inch 144Hz ve VESA desteği olsa yeterli ana monitörüm G24F2.
Hocam anladığım kadarıyla 2. monitör olarak kullanacaksınız bu monitörü, size önerim öyle üst seviye birşey tercih etmemeniz. Zira 2. veya 3. monitörler görüntü verse yeter kafasıyla kullanılıyor zaten. 2. veya 3. monitörde 75 hz ve üstü israf dan ibaret.

1080p gönül isterdiki 2K olsun ama çok pahalı olur bütçe belli değil ama çalışıp alacağım fazla pahalı olsun istemiyorum Discord veya notlarım falan açık kalacak sadece.
Şuan benim kullandığım MSI Curved 1080p var ama 75hz. Onun 144hz'li versiyonu da var. Önerim bu. İlk başta değişik gelebilir. Zamanla alışıyorsun.

Haklısınız ancak 60Hz çok göz yoruyor 165Hz yanında nedense.

Şu an benim kullandığım MSI Curved 1080p var ama 75Hz. Onun 144Hz'li versiyonu da var. Önerim bu. İlk başta değişik gelebilir. Zamanla alışıyorsun.

Hocam link var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…