- Makaleler
- 1
Öyle bir fiyat vermişsiniz ki verdiğiniz fiyat sıfırından pahalı.
Daha ucuza bulunur belki. Siz alıcısınız sanırım. Satıcıların %90'ı 3060 Ti'a değil ellerindeki ürünün sıfır fiyatına bakar o yüzden çok daha ucuz bir fiyat beklemeyin derim.3060 Ti gerçeğinden haberiniz olmadı sanırım.
Daha ucuza bulunur belki. Siz alıcısınız sanırım. Satıcıların %90'ı 3060 Ti'a değil ellerindeki ürünün sıfır fiyatına bakar o yüzden çok daha ucuz bir fiyat beklemeyin derim.
Sorun 2. el satıcısından değil sıfır satıcısından başlıyor yani. Ticaret bu kardeşim zararda edeceksin kârda edeceksin, ne diye zorluyorsun ki bırak millet alsın hala 2070 Super için 4bin küsur isteyenler var. Ne ara bu kadar ahlaksız bir toplum olduk ya?
Bunlara bir şey derdimde sosyalden büyük bir ihtimal ban yerim.
Aynen kankam fiyatı kafasına göre arttırıp saçma sapan bir piyasa haline getirenlerden bahsediyorum. Bu konuda da fiyat vermişler verdikleri fiyatla aynı ürünün sıfırı alınıyor şaka gibi.Çok affedersin bunlara derken söylediklerime mi? Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum.
Aynen kankam fiyatı kafasına göre arttırıp saçma sapan bir piyasa haline getirenlerden bahsediyorum. Bu konuda da fiyat vermişler verdikleri fiyatla aynı ürünün sıfırı alınıyor şaka gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.