2. el 250NK alınır mı?

• Konuyu başlatan C4NS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.543
Tabii ki bu konuda size katılıyorum. Eski Japon malı da iyidir fakat yeni model Çin motoru daha ilgi çekici geliyor. Mantıklı bir karar zaten. Tabii motor amacında kullanılırsa dikkatli ve özenli kullanılıp bakımları aksatılmazsa rahat 40 bin kilometreye kadar götürür. Bütçe aşılırsa Japon motoru tercihim :)

Ama bahsettiğiniz gibi, daha dayanıksızlar. Hor kullanmaya gelmez Çin motorları, biraz çıtkırıldım olurlar. İşi bilen birisi olsa 250NK'yı kesinlikle alsın derim fakat ilk motor olarak alınırsa arkadaşı biraz üzer gibi.

Bütçem çok yok zaten kredi ile alacağım. gözüme güzel gözüktü açıkçası bundan önce sıfır drift l düşünüyordum ama bunu bu fiyata görünce bunu alırım daha iyi dedim en azından yüksek cc. şuan hala düşünüyorum sıfır drift l almakmı yoksa 250nk 2. el almakmı japon motorlarının fiyatları yüksek geliyor. rahat duran birisi değilim açıkçası teker yapmasamda ilerki zamanlarda hız seven biriyim hız yaparım gibime geliyor.

Bütçem çok yok zaten kredi ile alacağım. Gözüme güzel gözüktü açıkçası bundan önce sıfır Drift L düşünüyordum ama bunu bu fiyata görünce bunu alırım daha iyi dedim en azından yüksek CC. Şu an hala düşünüyorum sıfır Drift L almakmı yoksa 250nk 2. el almakmı Japon motorlarının fiyatları yüksek geliyor. Rahat duran birisi değilim açıkçası teker yapmasamda ileriki zamanlarda hız seven biriyim hız yaparım gibime geliyor.

Sıfır Drift L daha kötü bir tercih olacaktır. Rahat duran birisi değilseniz NK da rahat durmaz yalnız.

Kırar bozar edersiniz o motoru diyorum kısacası.
O kadar kolay bozulan bir motor değip. MT 25 dayanıklılığı alıp bozan çoluk çocuğun yorumları bunlar. Japon kadar kaliteli mi, kesinlikle hayır. İlk motor olarak alınır mı, parça fiyatları biraz tuzlu olsa da evet.

Ama bahsettiğiniz gibi, daha dayanıksızlar. Hor kullanmaya gelmez Çin motorları, biraz çıtkırıldım olurlar. İşi bilen birisi olsa 250Nk'yı kesinlikle alsın derim fakat ilk motor olarak alınırsa arkadaşı biraz üzer gibi.

Bilgisiz olan insan direkt CFMOTO markasına girişmemeli. Bu motorlar Japon'lara göre dediğiniz gibi aşırı çıtkırıldımlar. Alacak kişi malına gözü gibi bakabileceğini göz önüne alabiliyorsa alsın tabii ki. En ufak şeyden ekran gider mi ya :)

Nk da rahat durmaz derken arıza konusundan mı?

Motoru kullanma amacın nedir hocam? Şehir içi ulaşım için hafiften de kaçsın için mi, yoksa biraz hardcore rider olayım tekere çekeyim stoppie yapayım tarzı şeyler mi? İlk seçenekse alabilirsin. 2. seçenekse Japon almak zorundasın.

Ulaşım falan değil aslında amacım tamamen zevk çıkıp gezmek vs. ilk olarak Drift L alacağım biraz tecrübe edindikten sonra 250CC Japon alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı