ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.057 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #31 BehzatAmirim dedi: Hayır. Sakın ICloud'lu bir cihaz alma. Bypass falan boş iş. Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştırdım iCloud bypass işlemlerini gösteriyor. Uğraşıp yaparım onda sorun yok, sadece yapılabiiyor mu onu merak ettim.
BehzatAmirim dedi: Hayır. Sakın ICloud'lu bir cihaz alma. Bypass falan boş iş. Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştırdım iCloud bypass işlemlerini gösteriyor. Uğraşıp yaparım onda sorun yok, sadece yapılabiiyor mu onu merak ettim.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #32 ŞenolGüneş dedi: Hocam internette araştırdım iCloud bypass işlemlerini gösteriyor. Uğraşıp yaparım onda sorun yok, sadece yapılabiiyor mu onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. iCloud kırma diye birşey yok. Boşunu paranızı çöpe atmayın. İdare eder bir Android alın geçin.
ŞenolGüneş dedi: Hocam internette araştırdım iCloud bypass işlemlerini gösteriyor. Uğraşıp yaparım onda sorun yok, sadece yapılabiiyor mu onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. iCloud kırma diye birşey yok. Boşunu paranızı çöpe atmayın. İdare eder bir Android alın geçin.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.057 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #33 BehzatAmirim dedi: Yapamazsınız. iCloud kırma diye birşey yok. Boşunu paranızı çöpe atmayın. İdare eder bir Android alın geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.
BehzatAmirim dedi: Yapamazsınız. iCloud kırma diye birşey yok. Boşunu paranızı çöpe atmayın. İdare eder bir Android alın geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler.