Mining yapılmamış olmasına.Yarın 2. el 4060 Ti almak istiyorum. Hangi fiyat bandında almalıyım ve nelere dikkat etmeliyim?
Mining yapılmamış olmasına.
Furmark ile skorunu internetten karşılaştırıp ısı değerlerine bakabilirsiniz. Fiyat bandında AMD kartlar olduğundan tavsiye edilecek bir kart olmayacaktır, ama nvidia kanadında bu kartın 16gb versiyonunu ben beğeniyorum tensor ihtiyacından dolayı. Yazılım odaklı ise düşünebilirsiniz.Nereden anlayabilirim hangi testleri yapabillirim?
Çok net oldu, sebep verseydiniz anlaşılır olsaydı biz de faydalanırdık hocam![]()
Arkadaş direk almamaya dikkat edebilirsin demiş fakat ben ikinci el 4060 Ti'li sistem aldım hiçbir sorunum yok. Stres testlerine sokup sonuçlara göre hareket etmeni tavsiye ederim.
FurMark ile skorunu internetten karşılaştırıp sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz. Fiyat bandında AMD kartlar olduğundan tavsiye edilecek bir kart olmayacaktır, ama NVIDIA kanadında bu kartın 16 GB versiyonunu ben beğeniyorum tensor ihtiyacından dolayı. Yazılım odaklı ise düşünebilirsiniz.
8 GB kart almamalısınız, günümüz için hala gidebilir ama alırken en az 10-12 olmasına özen göstermeliyiz. Ayrıca 2. el olarak çok daha güçlü AMD kartlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.