2. el alınan iPhone 11 şarjı hızlı gidiyor

Zorlu Center da 84 olanı da değiştirirler.

Hocam zorlu Center'a götür gerekeni yaparlar. Ya siz parayı veren insanlarsınız az kendinize gelin. Apple'ın kaliteli yerlerine götürün pısırık davranmayın müdahale edilir. Zorlu Center Apple'dan daha iyi bir yer de yok.
İstanbul'da yaşamıyorum ki efenim, Ankarada'yım ve apple'ın sitesinde servis icin gidilecek yerler yakınımda.

Sen nerenin çakma iphonunu aldın bilmiyorum ama konu sahibi arkadaşım bu arkadaşı dinleme Zorlu Center'a götür gerekeni anında yaparlar.

Aynen çakma iPhone almışım.

Ekran Resmi 2022-06-28 17.29.07.png

Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum benim kullandığım pek çok elektronik alet Apple, adamların şu an böyle bir servis işlemi yok. Bu şekilde servise gittiği taktirde 20 aylık kullanım sürecinde yüzde 84'e düşmesi normaldir deyip geri yollanacak.

Aynen çakma iPhone almışım.

Eki Görüntüle 1434494

Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum benim kullandığım pek çok elektronik alet Apple, adamların şu an böyle bir servis işlemi yok. Bu şekilde servise gittiği taktirde 20 aylık kullanım sürecinde yüzde 84'e düşmesi normaldir deyip geri yollanacak.

3 gün dayanan batarya. 7500 TL fiyat. Apple hakkında ve servisleri hakkında bilgin olmaması. Ayrıca web penceresi bu özelleştirme yapmadığını da bilemeyiz. Yani anlayacağın evet inanmıyorum. 3 gün batarya dayanıyor yerine Bruce Wayne benim. Ben Batman'im desen daha çok inanırdım.

3 gün dayanan batarya. 7500 TL fiyat. Apple hakkında ve servisleri hakkında bilgin olmaması. Ayrıca web penceresi bu özelleştirme yapmadığını da bilemeyiz. Yani anlayacağın evet inanmıyorum. 3 gün batarya dayanıyor yerine Bruce Wayne benim. Ben Batman'im desen daha çok inanırdım.

Telefonda oyun oynamam, genelde geceleri yatmadan önce veya sabah kalkınca bir süre Twitter, YouTube, Spotify ve e-ticaret uygulamalarını kullanırım. MacBook ve iPad ile uyumlu olduğu için arama gibi işlemlerde bile telefona ihtiyaç duymam. Kenarda durur. Cihazın Wi-Fi'a bağlı olması yeterli benim için. Bu yüzden tek şarjda 3-4 gün kullanırım. Dolayısıyla Kasım 2020'de almama rağmen pil sağlığım yüzde 96 halen. Cihaz Kasım 2020'de Hepsiburada'nın kendisinden alındı. Arkadaş herhangi bir yetkili Apple servisine gitsin, aldığı cevabı da buraya yazsın. Merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Telefonda oyun oynamam, genelde Twitter, YouTube, Spotify ve e-ticaret uygulamalarını kullanırım. MacBook ve iPad ile uyumlu olduğu için arama gibi işlemlerde bile telefona ihtiyaç duymam. Kenarda durur. Bu yüzden tek şarjda 3-4 gün kullanırım. Dolayısıyla Kasım 2020'de almama rağmen pil sağlığım yüzde 96 halen. Cihaz Kasım 2020'de Hepsiburada'nın kendisinden alındı. Arkadaş herhangi bir yetkili Apple servisine gitsin, aldığı cevabı da buraya yazsın. Merakla bekliyorum.
%80'in altına düşmeden apple servisine gitmek mantıksız değil mi? 4 ayda %4 düşebilir mi bi apple pili?

Tüm mesajlarınız ayrı bir tuhaf olmuş. Her teknik servis aynı olmayabilir. Apple zaten bataryayı ücretsiz değişmesi gibi bir şey yok. Eğer ürün de üretim sırasında oluşan herhangi bir sorundan dolayı batarya etkilenir ise o zaman değiştirirler. Apple servisi kullanıcıdan kaynaklı sorunları ücretsiz çözmez.

Ekran birden kapanıyo falan desem alırlar demi :D
Tüm mesajlarınız ayrı bir tuhaf olmuş. Her teknik servis aynı olmayabilir. Apple zaten bataryayı ücretsiz değişmesi gibi bir şey yok. Eğer ürün de üretim sırasında oluşan herhangi bir sorundan dolayı batarya etkilenir ise o zaman değiştirirler. Apple servisi kullanıcıdan kaynaklı sorunları ücretsiz çözmez.

Ekran birden kapanıyo falan desem alırlar demi :D

Onlar hata tespit için diagnostic çalıştırırlar. Yani bu var diyerek işin için çıkamazsın. Adam o sorunun olup olmadığını cihazı kontrol ederken anlıyor çünkü. Sen pil yüzünden gönlün rahat edecekse git konuş, hatta gitmene bile gerek yok önce Ankara'da yetkili bir Apple servisi bul adamları ara konuş. Oradan bile cevabını alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı