2. el alınan XFX RX 6600 ekran kartı bozuk çıktı

MehmetBey0

Picopat
Daha fazla  
2. el aldığım XFX RX 6600 ekran kartı bozuk çıktı. Ürünü sistemime takınca bilgisayar çalışıyor fakat ekran kartı çalışmıyor. Her şeyini kontrol ettim hatta yazılımcı bir abiye bile gösterdim, arızanın ekran kartından kaynaklı olduğunu belirtti. Ekran kartının güç almaması, fanlarının bile dönmemesi ve hiç çalışmaması hangi arızadır, tamir yapılması mümkün müdür?

DP kablosunu ekran kartına bağladığına emin misin, ekran kartının fanlarının dönmemesi bir hata değil de eğer hiç güç gitmiyorsa o sıkıntı tam olarak emin misin güç gitmediğine.

Anakartta arıza ışığı yanıyor mu?

Hayır, yanmıyor.

DP kablosunu ekran kartına bağladığına emin misin, ekran kartının fanlarının dönmemesi bir hata değil de eğer hiç güç gitmiyorsa o sıkıntı tam olarak emin misin güç gitmediğine.

Monitörün sadece HDMI girişi var, o da ekran kartına bağlı kontrol ettim. Ona rağmen "no signal" hatası verip kapanıyor.

Yüke girmeyince fanlar zaten dönmez ama.

Monitör HDMI no signal hatası verip kapanıyor, her şeyi defalarca kontrol ettim ama sorun ekran kartında gibi.

İmkanınız varsa geri gönderin. Bir kere bozulduysa tamir edilse bile kolay kolay düzelmez, sık sık sorun çıkarır.

Geri gönderme imkanım yok maalesef çünkü ürünü elden satın aldım.

Geri
Yukarı