Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.500 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #1 Kutu fatura garanti verdim ama direkt PC'den söktüğüm gibi koydum. Bir sorun olur mu? Verilerime ulaşması vs?
Kutu fatura garanti verdim ama direkt PC'den söktüğüm gibi koydum. Bir sorun olur mu? Verilerime ulaşması vs?
LioNesS27Tr Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 444 6 Ağustos 2020 #2 Mr. Patrick Bateman dedi: Kutu fatura garanti verdim ama direkt PC'den söktüğüm gibi koydum. Bir sorun olur mu? Verilerime ulaşması vs? Genişletmek için tıkla... Veriler nerede kaydedilir Dahili depolama biriminde değil mi öyleyse bir sorun olmaz.
Mr. Patrick Bateman dedi: Kutu fatura garanti verdim ama direkt PC'den söktüğüm gibi koydum. Bir sorun olur mu? Verilerime ulaşması vs? Genişletmek için tıkla... Veriler nerede kaydedilir Dahili depolama biriminde değil mi öyleyse bir sorun olmaz.
FatabeyTheBest Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2020 #3 Anakartınız bilgisayarınızdaki herhangi bir bilgiyi depolamaz, depolayamaz.
Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 6 Ağustos 2020 #4 Konu kilitlenebilir bence. Yoksa papagan arkadaslar kurallarda ki 6. maddeyi cigneyip duracaklar.