2.el araç önerisi

bütçe belli. konun bütçeyle ilgili olup olmamasıyla alakası da yok. anlayamıyorsanız birazcık nefes alıp geri gelin derim kimseye anlayamadığınız şeylere hadsiz önerilerde bulunun yazmıyor
300-700 bin tl arabasında ilan atmışsınız. Ona istinaden yazdım. Araç alırken birsürü parametre var kullanım amacınıza göre. Elinizdeki paranın tamamını arabaya bağlamadan da almak isteyebilirsiniz. Bu tercih bize değil size bağlıdır. Neyse bu üslubunuzla daha fazla muhattap almayacağım.

300-700 bin tl arabasında ilan atmışsınız. Ona istinaden yazdım. Araç alırken birsürü parametre var kullanım amacınıza göre. Elinizdeki parayı arabaya bağlamadan da almak isteyebilirsiniz. Bu tercih bize değil size bağlıdır. Neyse bu üslubunuzla daha fazla muhattap almayacağım.
Tamam o bandı hangi contextte düşüneceğini de yazdım. Bu düşünmesi çok zor olmayan contextte düşünemiyorsanız çıkabilirsiniz. Oraya kabak gibi belirli sayıda ilan da attım. Konuların olması gerektiği karmaşıklık seviyesinin düşünebileceğiniz düzeyde olması gerektiği konusunda iddianıza nazaran uygun bir üslup gösterdim. Hay hay.

2015-2016 civarlarında J kasa 1.6i Astra alınabiliyor 700bin TL altına. Nispeten kilometreleri de daha düşük.

Yakıtı ocak söndürür, arada bir elektronik arızası olur ustanızla sık görüşürsünüz, kasası ağırdır.
Ama güzel arabadır denemek isterseniz inceleyin. İlla ki attıklarınız arasından olması gerekliyse de daha temiz bir polo veya egea bulunabilir.

Bence Chevrolet cruze değerlendirebilirsiniz hocam 2013 makyajlı kasa kmsi 100k bandında Sport Plus paket olacak şekilde sunroof, otomatik vites vs özellikler ile bence cezbedici bir araç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı