2. el araç piyasası

saribrahimm

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler iyi forumlar. 2 hafta içerisinde parayı tamamlayacağız ve o güne kadar da 2. el araç bakmaya başladık. Ancak gerçekten iş zıvanadan çıktı artık. ÖTV indirimi gelecek söylentisi falan çıktı acaba düşer mi fiyatlar dedik ancak biz parayı tamamlayana kadar 80 bin TL'ye fiat linea gibi bir arabayı bile alamayacağız galiba. Aşağıda linkini bıraktığım arkadaş aracını bugün 90 bin TL'ye çıkarmış dün 84 bin TL idi. Türkiye'de 2.el araç piyasasıda hep birbirinin fiyatını görerek bununki bu kadar ise benimki de şu kadar eder diye diye artıyor. Bu arkadaş lineasını 90 bine çıkardığı anda diğer baktığım tüm linealarda en az 5 bin TL fiyat artışı yapmış. Bu piyasa nereye gidiyor? Gerçekten çok üzülüyoruz istediğimiz arabaların fiyatları her geçen gün artıyor. Bende bugün dayanamayıp bu arkadaşa böyle bir şey yazdım üzüntümden. 2 hafta içinde biz parayı tamamlanınca tofaşa anca bineriz galiba. :(

Dosya Ekleri

• Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 107
Bence o paraya kesinlikle fiat almamalısın. Bir süre beklemelisin. Araç piyasası düşecek.
Diyenler şuan ya otobüste yada bisiklete biniyor. Valla 27 senelik hayatımın son 10 senesi araba piyasasını inceleyerek geçmiştir. Öyle bir düşüş daha görmedim. İnşallah olur da insanlar nefes alır ama maalesef olacak gibi değil.
Konu genel hattıyla çok haklı bir serzeniş bu arada katılıyorum.

Full paket passata 1 gün içinde 106 bin TL fiyatı arttırıldı. Diğer markalara da bakarsanız fiyatların arttığını görürüsünüz. Ülkede şu an sıfır araba yokken bile fiyatlar artıyor. Ülkemize 7 aydır sıfır araba girişi yapılmıyor. Çoğu gümrükte bekletiliyor. Ve çoğu fabrika bu salgın döneminde üretimini yavaşlattı hatta durdurdu. Sıfır araçlarda ÖTV indirimi bekleyenler bakın fiyatlar artıyor. İkinci el daha rağbet gördüğü için 2. elde artıyor. Aklınızda 2. el bir araba varsa ve fiyatların düşmesini bekliyorsanız boşuna beklemeyin fiyatlar durmadan artıyor. Bugün 100 bin TL olan bir araba diğer ay 110 bin TL olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana göre o paraya araba almak yerine at almak daha mantıklı geliyor.

Kahkaha tufanı! Adam ciddi bir derdinden bahsediyor sen gelmişsin espri yapmaya çalışmışsın(komik de değil)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı