2. el Drift L alınır mı?

Can0p

Hectopat
2. el Drift L almayı düşünüyorum 5300 kilometrede. Arkadasimdan alacağım, temiz süren bir çocuk ama motorun debriyajı debriyaj sistemi tamamen değişmiş. Sıfır orijinaliyle 8000TL masraf yapmış. Motorun şu an vites geçişleri temiz, çevik de bir motor. Alsam sizce ileride başımı çok ağrıtır mı?

Fiyatı nedir hocam?

Anlamadım. 5300 KM'deki motorun debriyaj seti neden bi ses geliyor diye tamamen değişir ki? Bir problem olup olmadığından emin misiniz bunla ilgili?

Şu an çıkabildiğim maksimum bütçe 60.000 ve sıfırı hiçbir bayi vermiyor kime sorsam stok yok diyorlar 85'e veriyorlar zaten planım motora ömürlük binmek değil 3 ay bindikten sonra NS200'e geçmeye düşünüyorum.

Anlamadım. 5300 Km'deki motorun debriyaj seti neden bir ses geliyor diye tamamen değişir ki? Bir problem olup olmadığından emin misiniz bununla ilgili?

Bu çocuk motorun 2.sahibi 4000 km de almis ilk sahibi düzgün bakmadığı için oludugunu söyledi 8000 liranın içinde bakımlarda varmiş fren balataları yağ bakımı hava filtresi debriyaj teli vesaire değişmiş toplam 8000TL.

Son düzenleme:

Çok şaibeli cevaplar. Ben olsam bulaşmazdım. Bulabiliyorsan liste fiyatından sıfır almaya çalış. Olmadı bayileri ara. Elinde olan varsa gerekirse yakın şehir dışından al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…