2. el ekran kartı alınır mı?

Bütçe
11 K
Bi süre beklenenden fayda var diye düşünüyorum. Ben olsam fırsat gördükçe parçaları satın alır ekran kartını en sona bırakırdım. (Ki bende öyle yaptım şuan pcde idareten Rx 480 var. Güzel bir fırsat yakalarsam yükseltmeyi düşünüyorum)
 
İkinci el alacağın RTX 2080'ların %95'i mining çıkması olacaktır. Benim açımdan 1 sene mining yemiş kart alınır ama seni bilemem.

6600 XT, RTX 2070 Super ve RTX 2080'e kıyasla kötü bir kart değil en azından sıfır ve 2 yıl garanti geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Fiyatlar pek düşmeyecek. Özellikle merkez bankasının bile sene sonu kur beklentisi 16+ iken fiyatların düşmesini beklemek "fiyatlar düşecek yiaaa" diyen kesime inanmak ile aynı. 20k fiyata en azından 11400F vee yanına 6600XT, 3060 Ti içeren bir sistem toplayabilirsiniz veya hazır sistem denk getirebilirsiniz.
 
Merhaba 20 k bütçe ile bir bilgisayar alacağım, hazır sistemlere baktığım zaman düşük işlemciler ve yüksek ekran kartları var genelde, AMD Ryzen 7 2700X ve RTX 2080, 16 GB RAM bir sistem toplamak istiyorum, ekran kartlarına gelen son aylardaki zamlardan dolayı RTX 2080 ekran kartını 2. el almak istiyorum, fiyatlar hem çok pahalı hem de stoklarda neredeyse hiç yok durumda maalesef, sizce ne yapmalıyım ve fiyatı kaç bandında olur tahmi
Bence bu devirde ikinci el ekran kartı alınmaz. İnsanlar lhr kartlarla bile mining yapıyorlar. Günümüzde bilgisayar toplamanın en mantıklı yolu Sahibinden.com gibi sitelerden ekran kartsız bir bilgisayar satın almak olacaktır. Daha sonra akakçe gibi sitelerden sıfır ekran kartı alıp sisteminize takabilirsiniz. Böyle yapmak çok mantıklı geliyor bana.

Bende bilgisayar satıyordum ve sürekli "abi kartla minig yaptınız mı?" gibi soru soruyorlardı. Dünyanında en titiz insanıyım asla mining ile işim olmaz ama işte insanlar ne bilsin? Hep bir kuşku... Ne ben bu adamı tatmin edebilirim. Ne bu insan kendisi tatmin olabilir... Kuşku devam edecektir. O yüzden ekran kartını sıfır almak en iyisi.

İlanıma bak belki ilgini çekebilir;

 

Geri
Yukarı