Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #11 koray105 dedi: Gpu-z'den bakabilirsin sonra kartın orijinal skoruna bakabilirsin internetten. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler
koray105 dedi: Gpu-z'den bakabilirsin sonra kartın orijinal skoruna bakabilirsin internetten. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler
enes1kae Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #12 Biliyor musun cevabını yardım edin lütfen Arkadaşlar ben dik yönetimiden diskimi sildim nasıl geri yüklerim.
Biliyor musun cevabını yardım edin lütfen Arkadaşlar ben dik yönetimiden diskimi sildim nasıl geri yüklerim.
Zorbey07 Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 672 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #13 Bu ekran kartı fiyatları ne olacak böyle? 1650 TL'ye aldığım kart 5000 civarı olmuş 5 ay içinde.
Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #14 koray105 dedi: Gpu-z'den bakabilirsin sonra kartın orijinal skoruna bakabilirsin internetten. Genişletmek için tıkla... Yani aradım ama bulamadım zahmet olmasa atabilir misin GPU-Z örnek 5500 Zorbey07 dedi: Bu ekran kartı fiyatları ne olacak böyle? 1650 TL'ye aldığım kart 5000 civarı olmuş 5 ay içinde. Genişletmek için tıkla... Haklısın madenciler ve karaborsacılar 4 koldan saldırıyor
koray105 dedi: Gpu-z'den bakabilirsin sonra kartın orijinal skoruna bakabilirsin internetten. Genişletmek için tıkla... Yani aradım ama bulamadım zahmet olmasa atabilir misin GPU-Z örnek 5500 Zorbey07 dedi: Bu ekran kartı fiyatları ne olacak böyle? 1650 TL'ye aldığım kart 5000 civarı olmuş 5 ay içinde. Genişletmek için tıkla... Haklısın madenciler ve karaborsacılar 4 koldan saldırıyor
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #15 Alaxel dedi: Yani aradım ama bulamadım zahmet olmasa atabilir misin GPU-Z örnek 5500. Haklısın madenciler ve karaborsacılar 4 koldan saldırıyor. Genişletmek için tıkla... GPU-Z bir program ekran kartı özelliklerini gösterir onu indirip kendi ekran kartı modelini internete yazıp karşılaştırabilirsiniz. GPU-Z GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar. www.technopat.net
Alaxel dedi: Yani aradım ama bulamadım zahmet olmasa atabilir misin GPU-Z örnek 5500. Haklısın madenciler ve karaborsacılar 4 koldan saldırıyor. Genişletmek için tıkla... GPU-Z bir program ekran kartı özelliklerini gösterir onu indirip kendi ekran kartı modelini internete yazıp karşılaştırabilirsiniz. GPU-Z GPU-Z, ekran kartı ve grafik işlemciniz hakkında hayati bilgiler sağlamak için tasarlanmış hafif bir yardımcı sistem programıdır. BIOS sürümünü, API sürümlerini ve birçok teknik detayı edinmenize yarar. www.technopat.net