2.el ekran kartı alırken dolandırılırsa ne yapılabilir?

Tespit ederlerse keşke dolandırılsaydım dedirtecek kadar sıkıntı yaratabilir. Sahte para bakkallarda satılmıyor, kullanılması yasak. Zaten ATM kabul etmez dediğin gibi. Elden aldığını sandılar zaar. Bir de şeytanım falan demiş, bir besmele çekerler feleğin şaşar.

Hocam tabii ki de konu sahibinin böyle yapmasını beklemiyoruz. Küçük bir sohbetti bu.

Hocam tabii ki de konu sahibinin böyle yapmasını beklemiyoruz. Küçük bir sohbetti bu.

Yaparken yakalanırsa da küçük bir bedel ödemesi gerekebilir. 200 lirayı 5'e bölüp kağıda yapıştırarak 5 adet 200'lükmüş gibi ATM'ye okutan bir "üstün akıllı" vardı. 200 lirayı 1000 lira yapıp diğer ATM'den çekiyormuş. ATM deposunu bir açıyorlar kağıt çıkıyor. Birçok makinede yapmış üstelik. Hepsinde de kaydedilmiş kameralar tarafından, geçenlerde mahkemede yaptıklarını inkar ediyordu. Şakasına sahte para verdiğin dilenci bile dava açarsa hayatını karartabiliyor. İşin kötüsü bunu yazan kişinin "okulda öğretilmeyen üstün akıl fikirleri" gibi lanse etmesi. İkinci elden aynı kartın bozuğunu alıp sağlam olanın yerine iade et dese kızgın atacak insanların buna muhteşem atması daha da ilginç.

@Tunahanaltn kaç liraya hangi kartı alıyorsun? Linkini atar mısın?
3.5 de gtx 1660 gaming x alıcaktım cocuk istanbulda bem bursada ama sanırım baska bir seyler alıcam 3.5 de. Yardımcı olursanız sevinirim .

3500'e GTX 1660 Gaming X alacaktım

Ucuz değil ki? GTX 1070 hatta 1080 satanlar var 3500'e. 1660 Super olmadığı için performansı pek de iyi değil. 1650 Super/RX 580 ile RX 590 arası performans veriyor. Bunda dolandırılır mıyım diye düşünecek bir şey yok bence, satıcı sattığına şükrediyor olmalı.

Merhaba ben 2. el ekran kartı alacağım kişinin IBAN numarası ve tel numarası var, sadece bir de uzunca konuşma.
Bu beni dolandırırsa şikayet ettiğimde benden ne kadar çıkar?
GeT ile alışveriş yapmayı teklif et çok takılıyorsa kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…