2. EL Eşya Bağışlama Platformu

1x1 de olabilir hocam benim yeğen için istiyorum zaten. Sevinsin kerata :)
Laptoplara ram yetersiz geliyor. 4gb ram var laptopumda. Eski 1 GB'lik ram kullanan emektardan daha kötüymüş gibi geliyor bana. Bu arada 2.Ramin (1x1GB olanın) Bilgilerini buldum. CL7 ve 667 MHz.

Laptoplara ram yetersiz geliyor. 4gb ram var laptopumda. Eski 1 GB'lik ram kullanan emektardan daha kötüymüş gibi geliyor bana. Bu arada 2.Ramin (1x1GB olanın) Bilgilerini buldum. CL7 ve 667 MHz.
Kesinleştiği takdirde mail adresimi verebilirim hocam.

İlk mesajı neden editlemiyorsunuz. Milyonlar sizin takipçiniz değil ki her mesajınıza baksın:)

Ama yine de buldum mesajı, benim alma nedenim öğretmeni olduğum okula yeni bir pc kazandırabilmek. Diğer parçaları da ben sağlayacaktım. Kurallara şimdi uydu sanırım.

Benimde kullanmadığım bu 2 ürün var. Technopat yöneticilerinin belirlediği kişilere hediye edebilirim. Ekran kartını önceden birine verecektim ama son anda istemedi. İhtiyacı olan birine vermemi istedi.
PowerColor Official Website - Graphics, Cases, Power Supply -- PowerColor HD6570 1GB DDR3
Gigabyte GE-C420A-C2 420W PFC Power Supply - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Bana gönderebilirsiniz ekran kartına ihtiyacı olan bir arkadaşım var.

Benimde kullanmadığım bu 2 ürün var. Technopat yöneticilerinin belirlediği kişilere hediye edebilirim. Ekran kartını önceden birine verecektim ama son anda istemedi. İhtiyacı olan birine vermemi istedi.
PowerColor Official Website - Graphics, Cases, Power Supply -- PowerColor HD6570 1GB DDR3
Gigabyte GE-C420A-C2 420W PFC Power Supply - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Öncelikle iyi niyetiniz için tebrikler. Bende kuzenim için isteyebilirim, bunları sizden alırsam, anakart_ram_işlemci yükseltmesini de ben yaparım güzel bi upgrade olur. 2 yıldır yükseltecek sistemi, maddi durumlardan yapamadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı