2.el F/P ekran kartı önerisi

Bütçe
2K

HiquaTR

Decapat
Normalde 1200₺'ye R9 280 3GB alacaktım. Baktım 1600₺'ye RX470 4 GB var. Şimdi de 2000₺'ye GTX 1060 buldum. Arada RX 580'de çıkıyor. Sizce en F/P RX 470 mi yoksa öneriniz var mı?
Sistemim değişecek.
Bütçe maksimum 2000₺ falan ama ben F/P bakıyorum yani performans farkı fiyat farkına değer mi gibi.

1060 veya RX 580 alabilirsiniz. 1060 6 GB ise ve sıcaklıkları iyi ise mining riski daha az olduğundan onu öneririm ama RX 580 8 GB daha iyidir.

1060 veya RX 580 alabilirsiniz. 1060 6 GB ise ve sıcaklıkları iyi ise mining riski daha az olduğundan onu öneririm ama RX 580 8 GB daha iyidir.

Bulduğunuz GTX 1060 eğer 6 GB'sa alınabilir.
Sizce değer mi fiyatına bir de geçen GTX10xx için driver güncellemesi sona erdi gibi bir şey görmüştüm. Kötü bir şey mi?

Sizce değer mi fiyatına bir de geçen GTX10xx için driver güncellemesi sona erdi gibi bir şey görmüştüm. Kötü bir şey mi?

2000e değer. Zaten bu bütçede alabileceğin en iyi iki kart RX 580 8 GB ve GTX 1060 6 GB. Daha iyisini bulamazsın 2kya.

2000e değer. Zaten bu bütçede alabileceğin en iyi iki kart RX 580 8 GB ve GTX 1060 6 GB. Daha iyisini bulamazsın 2kya.
Hangisi daha iyi? Karşılaştırma sitelerinde ve videolarında Biri bi' oyunda diğeri başka bi' oyunda iyi

Hangisi daha iyi. Karşılaştırma sitelerinde ve videolarında biri bi' oyunda diğeri başka bi' oyunda iyi.

RX 580 8 GB bir tık daha iyidir ama aradaki farkı hissetmek zor. Hangi kart daha temiz ise ona yönelin daha iyi olur. Şahsen 1060 6 GB temizse AMD taraftarı olmama rağmen tercih edebilirdim. WattMan problemleri veya mining çıkması olması durumundan dolayı.

Peki 1500₺ mining çıkması 4GB RX580 alınır mı? Sadece mining yapılmış portların plastiği bile duruyor.
Bir de RX470'ten yüzde kaç iyidir?

Peki 1500₺ mining çıkması 4 GB RX 580 alınır mı? Sadece mining yapılmış portların plastiği bile duruyor.
Bir de RX470'ten yüzde kaç iyidir?

Alınmaz hocam. Sadece mining yapılmışsa muhtemelen mining Edition yani sadece DVI girişi var. Bunlar gücü kısılmış ve mining için özel üretilmiş seriler oluyor ve oyun performansları kötü. RX470'den yüzde olarak bir şey söyleyemem ancak fiyat farkına değer onu söyleyebilirim. Karşılaştırma videoları izleyip kendiniz karar verebilirsiniz. Dediğim gibi 1060 6 GB ise ve temiz ise alın geçin hocam AMD fanı olmama rağmen RX500 serisinin yazılımsal ve kullanıcı hataları yüzünden uğraştırabileceği bir gerçek.

Hocam normal kart sadece dvi çıkışlı değil. Alsam MX4 sürsem iyi olmaz mı?
1060 Driver desteği kesilince ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…