2. el Galaxy S8 pişman eder mi?

Arkadaşlar selam. Geçenlerde öneri için konu açmıştım arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldular. Ancak bütçemi tamamen kullanamayacağım. Bugün bir ilan yakaladım satıcı kişi ile konuştum. İhtiyaç fazlası olduğunu kutu içeriği, faturası tam ve 1 ay garantisi bulunan çiziksiz, kırıksız ve AMOLED yanığı olmayan bir cihaz dedi. Fotoğraflarına baktım kasada sorun yok ve gördüğüm kadarıyla AMOLED yanığı da yok. Burdan gelecek yanıtlara göre cihazı görmeye gideceğim. Cihazda sosyal medyada dolaşma, WhatsApp, YouTube'da video izleme (yapacaklarımın %60'lık kısmı YouTube'da video izlemek) Chrome'da bir şeyler okuma gibi şeyler yapacağım. İstenilen fiyat 1750 lira ancak pazarlık yapacağım. 1700 lira bandında alabileceğim sıfır orta seviye cihazlara göre nasıl bir performans sergiler? Ekranın yanma sorunu biraz kafa karıştırıcı. @BERWAR hocam özellikle sizin yorumlarınız benim için önemli lütfen fikrinizi bana söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pişman edeceğini sanmam ama bence sıfır olarak Redmi Note 8 Pro ve benzeri bir cihaz almak daha mantıklı olur. Hem sıfır hem daha hızlı olur. Bir de batarya ömrü ve güncelleme alma meselesi var.

1750 TL'ye daha güncel telefonlar alınabiliyor. Ben olsam tercih etmezdim. Xioami Redmi Note 8(Bütçe arttırılabilir ise 8 Pro modeli de alınabilir), Realme 5 Pro ve Redmi A3 bu telefonlara göz atmanızı öneririm.

Performans olarak o fiyatlardaki orta sınıflara fark atmasa bile fark eder (ROM'lar ile), batarya performansı ortalamada kalır, malzeme kalitesi için söze gerek yok zaten (en tepe cihaz olduğu için iyidir).

Galaxy S8 hâlâ alınabilecek en iyi telefonlardan bir tanesidir. Bütçeniz olsaydı ikinci el olarak almanızı pek önermezdim. Ama dediğiniz gibi gerçekten elinize aldığınızda temizse ve IMEI numarasında bir problem yoksa alınabilir, neden alınmasın?

Ama 1700 TL bandında daha güncel sıfır telefonlar alınabilir. Evet, Galaxy S8 kadar özellikleri yüksek bir cihaz bulamayabilirsiniz ki zaten neredeyse mümkün değil ama Redmi Note 8 gibi F/P cihazlar bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…