2.el Garantili PS4 Pro vs Sıfır PS5

PS4'e çıkacak ancak Dual Sense teknolojisi olmayacak. Ayrıca PS5 güçlü olduğundan 4k 60 FPS oynatır diye düşünüyorum. Bu arada PS5 Pro'nun çıkacağını düşünmüyorum. Konsol yeterince güçlü.

Evet haklısınız, büyük ihtimal oynatır zaten ancak PS5 Pro çıkarsa onu alırım şu anlık PS4 Pro ile idare ederim diye düşünüyordum. Dualsense çok başka bir şey zaten :) PS5i özel kılan özelliklerden biri de dualsense, DH'den selamlar.

Zaten oynayabilirsin kutulu olarak oynayabiliyorsun ama alıyorsan PS5 digitak alma biraz ekle normalini al PS5 Pro'dan çok daha iyi performans srrgiliyor PS5 ama bütçene bağlı bütçen yetşyorsa 5 al bende 5 alacağım + olarak kollarıok güzel 5'in bende 3 kol alacağım siyah beyaz kırmızı bir de regal TV bir de 4 k monitör veya TV varsa efso oluyor.

O iş çok sonra aga o zamana kadar boş beklemesin.
Bence sonra değil.Adamlar 3 senelik HZD'yi PC'ye getirdiler.Tabii oyunun rezil olmasından da kaynaklı ama Days Gone'da geldi o oysaki güzel (incelemeler ve yorumlar,kendim tecrübe etmedim.)bir oyundu.

Şöyle ki yakın vadeli planlar yapıyorsanız bilemem ama dediğiniz gibi ilerde ne olacağını da bilemeyiz. İmkanınız varken PS5 alın geçin derim. Ben exc. oyunların koyu fanıyımdır. Özellikle GoW ve TLOU serileri bana konsol aldırır. Şahsen Ragnorak'un PS4'e çıkacağını düşünmüyorum, aynı şekilde TLOU Part 3'de çıkmayacaktır. Muhtemelen TLOU3 duyurulduğu an ben de PS5 alacağım. O nedenle sizin de ileriye dönük hareket etmenizde fayda var.

Ragnarok'un ve Horizon Forbidden West'in PS4'e çıkacağı zaten duyurulmuştu diye hatırlıyorum ama ben büyük ihtimal PS4 Pro ile olursa Tlou3 ve Ragnarok gibi şaheserleri ziyan etmem zaten :)

Amacım şimdilik o exc 3a oyunları ps4 proda bitirmek neden öyle düşünüyorum çünkü neredeyse ps5 çıkalı 7-8 ay olacak henüz ps4 exc. çoğunda 60fps desteği yok diye biliyorum yanlış mıyım, tam da hakim değilim bu aralar ama bilemedim gerçekten.
Hayırlı olsun şimdiden hocam.
Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Ragnarok'un ve Horizon Forbidden West'in PS4'e çıkacağı zaten duyurulmuştu diye hatırlıyorum ama ben büyük ihtimal PS4 Pro ile olursa Tlou3 ve Ragnarok gibi şaheserleri ziyan etmem zaten :)

Amacım şimdilik o exc 3a oyunları ps4 proda bitirmek neden öyle düşünüyorum çünkü neredeyse ps5 çıkalı 7-8 ay olacak henüz ps4 exc. çoğunda 60fps desteği yok diye biliyorum yanlış mıyım, tam da hakim değilim bu aralar ama bilemedim gerçekten.
Hocam eğer PS5'e oyunlar duyurulduğunda PS5 alabilecek durumunuz varsa şu anda PS4 Pro alabilirsiniz, ama PS5 alacak durumunuz olmazsa pişman olabilirsiniz. Takdir tabii ki sizin, şimdiden hayırlı olsun. Ne alırsanız alın keyifli vakit geçireceğinizden hiç şüphem yok. Konsolun zevki çok başkadır.

Hocam eğer PS5'e oyunlar duyurulduğunda PS5 alabilecek durumunuz varsa şu anda PS4 Pro alabilirsiniz, ama PS5 alacak durumunuz olmazsa pişman olabilirsiniz. Takdir tabii ki sizin, şimdiden hayırlı olsun. Ne alırsanız alın keyifli vakit geçireceğinizden hiç şüphem yok. Konsolun zevki çok başkadır.

Evet haklısınız aslında, geleceği bilemiyorum. Dediğiniz gibi şuan bütçe var ancak belki de şu anki bütçe o zaman olmayacak ve keşke ps5 alsaymışım diyeceğim diye düşünmüyorum değil, o durumu düşünmek bile üzücü.

Tekrar teşekkür ederim, gerçekten çok geç keşfettiğime pişmanım bir yandan da mutluyum bir sürü oynayacak oyunum var. Önceleri PS kafelerinde fifa pes yarış oyunları guitar hero vs. olurdu o yüzden pek bilgim yoktu ama bambaşka dünya varmış.

Evet haklısınız aslında, geleceği bilemiyorum. Dediğiniz gibi şuan bütçe var ancak belki de şu anki bütçe o zaman olmayacak ve keşke ps5 alsaymışım diyeceğim diye düşünmüyorum değil, o durumu düşünmek bile üzücü.

Tekrar teşekkür ederim, gerçekten çok geç keşfettiğime pişmanım bir yandan da mutluyum bir sürü oynayacak oyunum var. Önceleri PS kafelerinde fifa pes yarış oyunları guitar hero vs. olurdu o yüzden pek bilgim yoktu ama bambaşka dünya varmış.
Aramıza şimdiden hoşgeldiniz.😂😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı