2.el iPhone 14 Pro 47 bin TL'ye alınır mı?

Jestry

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden de 5 ay garantili tertemiz 14 Pro buldum pili 89 da.
En son 47 bırakırım diyor sizce değer mi yoksa 1 2 sene bekleyip daha iyi bir telefon mu almalıyım?
Şu an elimde S21 var.

Konu bu değil ama ben şahsen kesinlikle 2. el telefon önermiyorum eğer tanıdığınız değilse. Arkadaşımın aldığı iPhone'un kamerası sahte çıkmıştı mesela. Ve ayriyetten telefoncuların dolandırıldığına da çok şahit oldum. Ben eğer sizin yerinizde olsaydım https://fpexper.com/urun-listeleme/ gibi güvenilir kaynaklardan alırdım illa 2. el alacak olsaydım.

Iphone 14 Pro modeli çok hantal bir telefon ağırlık ve boyut olarak. Kılıfla daha beter oluyor. Elinize alıp baksanız vazgeçersiniz bence. Aceleniz yoksa bir yıl daha idare edip 17 alın derim. 47K gibi bir para verip bataryası zayıf ikinci el hantal bir telefon almak istediğinize emin misiniz?

En son 47 bırakırım diyor sizce değer mi yoksa 1 2 sene bekleyip daha iyi bir telefon mu almalıyım?
Şu an elimde S21 var.

Bir telefoncuda çalışan biri olarak söylüyorum. İkinci el telefon alınmaz çoğunun parçası değiştirilmiş oluyor.

Şu an elimde S21 var.
14 Pro Max kullanıcısıyım, çok pahalı bir fiyat. 1-2 sene bekleyip daha iyisini alın.

Iphone 14 Pro modeli çok hantal bir telefon ağırlık ve boyut olarak. Kılıfla daha beter oluyor. Elinize alıp baksanız vazgeçersiniz bence. Aceleniz yoksa bir yıl daha idare edip 17 alın derim. 47K gibi bir para verip bataryası zayıf ikinci el hantal bir telefon almak istediğinize emin misiniz?
Pro Max kullanıyorum ellerim de öyle büyük değil hiç sıkıntı yaşamıyorum. Alışkanlık meselesi tamamen ama hafif telefonun yeri ayrı tabii.

Bir telefoncuda çalışan biri olarak söylüyorum. İkinci el telefon alınmaz çoğunun parçası değiştirilmiş oluyor.

Kesinlikle. Çoğu bayi parçalarını değiştirip tertemiz ikinci el diye kakalıyor elaleme 👍IPhone'yi durumun varsa sıfır alacaksın ki kafan rahat etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı