Sanırsam birçok kişinin anlamadığı bir durum var, iPhone 6S ve 7’ler güncelleme almayacaklar ancak Whatsapp dediğiniz uygulama suan son 4 yıldır işletim sistemi desteğinden mahrum olan 9 yaşındaki iPhone 5S’te bile çalışmakta ve IOS 15’in temel uygulama desteğini kaybetmesine daha var satıldığı bütçeyi düşünürsek (1500’ler) o fiyatta bir Reeder falan mı alınsın anlamıyorum yani , evet Redmi Note 8 veya Galaxy S8’lerde varlar o bütçeye yakın ancak iPhone 6S’in iki katı fiyat etiketi olan iPhone 8’i önermek gerçekten kullanıcı yardımından uzak zaten bütçesi uygun olan kişi iPhone 6S bakmaz.
iPhone 6S icin konuşmak gerekirse alınmasına alınır ancak hem pilin düşük oluşu hem SE 2, 3 ve iPhone 8’in aksine hızlı şarj desteğinin olmayışı ekran saat suresini düşürecektir ve Apple A9 işlemcisi (sadece bu işlemci degil, A10 Fusion A11/12/13 Bionic hepsi aynı muhabbetten muzdarip 14 ve 15’in yine gideri var ama) ısınmaya çok müsait ondan dolayı pekte oyun oynama düşünceniz varsa yaklaşmayın. Birde bundan 2,5 yıl öncesiydi ancak 16 GB bir 6S Plus sahibiydim ve son derece yetersizdi simdi daha da berbat durumdadır en az 32 mümkünse 64 veya 128 GB modellere yönelin (onun dışında iPhone 7 için bütçe zorlayabiliyorsanız zorlamayın kendinizi derim).