2. el iPhone alınır mı?

noliyeb

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 25-30k bütçem var, iPhone telefon alacağım. Sahibinden'de iPhone 15'lere baktığımda 25 bine ilanlar görüyorum. Neden bu kadar ucuz? Almamı önerir misiniz?

Hocam elden alınan IPhone'ları önermem üzerinde bir geçmiş vardır aldıktan uzun zaman sonra öğrenirsiniz bazı dükkanlarda 2.el IPhone'lar mevcut oradan bakıp beğenirseniz belgeleride kontrol ederseniz o zaman almanızı öneririm.

Yaklaşık 25-30k bütçem var, iPhone telefon alacağım. Sahibinden'de iPhone 15'lere baktığımda 25 bine ilanlar görüyorum. Neden bu kadar ucuz? Almamı önerir misiniz?

Yurt dışı cihazları olduğu için ucuzlar hocam, derseniz yurt dışı iPhone alınır mı? Bence alınmaz uğraşılmaz 4 ay kullanırsın süresi biter bir 4 ay daha e SIM kullanırsın oda biter kullanım hakkın bidaki yıla kaldı kim uğraşacak onunla.

Yurt dışı onlar hat 4 ay çekecek bir şey yapmazsanız eğer bir şey yaparsanız 8 ay sürer 4 ay hat kullanamazsınız o yüzden ucuz.

Yurt dışı cihazları olduğu için ucuzlar hocam, derseniz yurt dışı iPhone alınır mı? Bence alınmaz uğraşılmaz 4 ay kullanırsın süresi biter bir 4 ay daha e SIM kullanırsın oda biter kullanım hakkın bidaki yıla kaldı kim uğraşacak onunla.
Az önce bir iphone 15 pro gördum, sıfir, 35 bin tl. Acıklamasında 13 ay daha kullanılabilir yazıyor. Yurtdışı olduğu için mi?

Hocam elden alınan IPhone'ları önermem üzerinde bir geçmiş vardır aldıktan uzun zaman sonra öğrenirsiniz bazı dükkanlarda 2.el IPhone'lar mevcut oradan bakıp beğenirseniz belgeleride kontrol ederseniz o zaman almanızı öneririmPeki easycep yenilenmiş iphone 12 veya 13 mini önerir misiniz? yenilenmiş iphone almak mantıklımıdır?
Hocam elden alınan IPhone'ları önermem üzerinde bir geçmiş vardır aldıktan uzun zaman sonra öğrenirsiniz bazı dükkanlarda 2.el IPhone'lar mevcut oradan bakıp beğenirseniz belgeleride kontrol ederseniz o zaman almanızı öneririm.
Peki easycep'ten yenilenmiş iphone alınır mi?

Az önce bir iPhone 15 Pro gördum, sıfir, 35 bin TL. Acıklamasında 13 ay daha kullanılabilir yazıyor. Yurt dışı olduğu için mi?

Peki EasyCep'ten yenilenmiş iPhone alınır mı?

Hocam yurt dışı kayıtsız 12 ay kullanabiliyorsunuz zaten kaydetmek icinde sanırım 20.000 TL kadar ödüyorsunuz.
Yenilenmiş iPhone bana göre yaşanmışlığı olan iPhone oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı