Adana'da zamanında ZenTech vardı. Şimdi de Gürgençler var. 4-5 defa airpods, iphone, macbook gönderdim garantiye. Hiç fatura istemediler. İstanbul'da Bağdat Caddesi Apple Store'a gittim. Telefonla ilgili bir şey sormadan önce bile faturayı görmek istediler. Nasıl işliyor bu süreç bilmiyorum ama en güvende olacağın şekil tabi ki faturanın olduğu şekilde. Adamlardan faturasını iste. Garantisi yoksa faturanın bir önemi yok zaten.Arkadaşlar ben 2. el iPhone aldım bir telefoncudan ama bana alırken faturasını vermediler. Garantiye yollamak istersem ne yapmalıyım?
Satın alma faturasını alman senin yararına olur ayrıca ikinci el telefon alırken satışla ilgili belgen olması iyidir.
Yanlış hatırlamıyorsam telefonu alırken galiba bir kağıda imza attırmışlardı ama kağıdı vermediler bana.
Kendilerini garantiye almışlar sende de olsa iyi olurdu belge sen faturasını iste her türlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.