2. el iPhone için satıcı önerisi

Bedirhanx591

Centipat
Daha fazla  
Gençler, ben 2. el iPhone XS Max almak istiyorum. Fiyatı 15 bin TL civarı ama hangi satıcıdan almalıyım ya da almak mantıklı mı? EasyCep ve Getmobil'i önerdiler. Başka bildiğiniz sorun çıkarmayacak satıcı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
XS artık güncelleme almayacak 7 senelik cihaz biraz daha çıkıp 11 almanı öneriirm hatta o fiyata 11 bile bulursun.

11'in ekranı çok kötü IPS LCD çok berbat en azından XS Max OLED ekran kullanıyor.

Değişik bir düşünce artık çok yavas çalışıyor bende ve eşimde vardı değiştik o yüzden. Biz değişeli 1.5 sene oldu belki dahafazla o zaman bile donuyordu ısınıyordu cihaz.

Gençler, ben 2. el iPhone XS Max almak istiyorum. Fiyatı 15 bin TL civarı ama hangi satıcıdan almalıyım ya da almak mantıklı mı? EasyCep ve Getmobil'i önerdiler. Başka bildiğiniz sorun çıkarmayacak satıcı önerir misiniz?
Almak mantıklı değil, eğer idare etmelik alacaksan alınır ama telefonu son güncellemelerle o kadar çok öldürdüler ki. 11 ve aşağısı cihazlar artık önerilemez. Tavsiyem bütçenizi toplayıp 13 Pro ve üzerine geçmeniz. iPhone takıntınız yoksa Android kanadında süper cihazlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı