2. el konsol mu 2. el bilgisayar mı?

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
2. el bir Series S mi alınmalı yoksa benzer bütçeye 2. el Ryzen işlemci ve bulunabilirse 2-3K'ya 1660 benzeri ikinci el bir ekran kartı ile toplanacak bir bilgisayar mı alınmalı? Kasa ve monitör dandik de olsa var onların masrafını çıkartıyorum. Bütçeyi 7K olarak belirlediğimiz takdirde hangisi daha mantıklı? Evet konsol daha rahat ancak özgürlük açısından bir bilgisayar etmiyor. Farkındayım bu bütçeyle toplanacak bir PC yeni nesil oyunlarda zortlayabilir ancak yeni nesil oyunları yüksek FPS açmasam da olur diye düşünüyorum. Yola konsol alırım diye başladım ama 2. el parçaların fiyatını gördüĞümde aklımda bir fikir oluştu. Gerekirse 7K'nın üstüne biraz çıkabilirim.

Sadece oyun oynayacaksan, film, dizi izleyeceksen Xbox SS daha mantıklı. Bilgisayarda işlerim var edit yapıcam veya konsolda olmayan programlara girmem lazım diyorsan ise bilgisayardan başka alternatif yok. Tarayıcıda olan işlerini bile Xbox SS ile rahatlıkla halledebilirsin.

Burada göz önünde bulundurmanız gereken şey ihtiyaçlarınızın oluşturduğu açığı hangisinin stabil seviyede kapattığı. Sadece oyun oynamak için bir cihaz almak istiyorsanız 7 bin TL'ye Series S almak daha mantıklı olacaktır.

Ben geçen yılın ekim ayında series s aldım. Benim amacım fifa oynamaktı ondan dolayı aldım yoksa bence bilgisayar daha iyi. İkinci el konusunda konsol daha iyidir konu buysa konsol 2. elde güvenilir zamanında ps4 alacağım zaman 2. el almıştım bir sorun çıkmamıştı tabi bunlar eşyadan eşyaya değişebilir. Konsol mu bilgisayar mı konusu kendi bileceğin iş.

7-8 bin'e RX6600 ile R5 3600 veya R5 5500 gelir, Series S'den daha fazla performans vereceği de ortada.

Evet ss mantiklı bu konuda ama hem yazılım planım var hemde oyunları ben sabit versiyonuyla değil de modları ile de oynamayı seviyorum örneğin minecraft ark 7 days gibi ve konsol da bu pek münkün degil. Biraz gezindim 3.5k ya rx 6600 1800 e r5 3600 buldum param güvende ile alınabilecek. 1-1.5 ay sonra alacağım için o zaman ki piyasaya göre karar vericem.

7-8 bin'e RX6600 ile R5 3600 veya R5 5500 gelir, Series S'den daha fazla performans vereceği de ortada.
Evet baktım toplam 5000 civarı bi paraya rx 6600 ve r5 3600 alınılabiliyo burda geriye ram anakart ve psu kalıyo bunları hangi marka alacağım hakkında fikrim yok ama 1.5 ay sonra piyasa aynı kalırsa bunun içinde ayrı bir konu açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…