2. El laptop önerisi

Eray Öter

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşım için 2.el alt-orta seviye oyunları oynatabilecek oyun bilgisayarı arıyoruz. Bulduğumuz modelleri size danışmak istedik. Acaba bu bilgisayarlar ile alakalı yorumlarınız var mıdır?

1-) Tulpar T5 V5.4 Yükseltilmiş - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 844042863

2-)EXCALİBUR İ7 3.5 GHZ + GTX 1060 6 GB + 16 GB RAM + 500 GB SSD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 866375877

3-)HP Pavilion 15-EC0008NT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 864055361

Ben bu ülkeden ikinci el alisveris yapmaya karşıyım. O yuzden taksitle falan bunu alın.

Bu 3ü arasindan en alınmayacak o bence. GTX980 guclude olsa teknolojik olarak miladını doldurdu.
Bu linkteki ürünü alın en azından kafanız rahat olur. Bir sorunu çıkar bu sefer ben sattığımda sorunu yoktu der.

Bu fiyata 0 bir laptop alıp istediğiniz oyunları yüksek grafik ayarlarda oynayabilirsiniz. Örnek atacağım.

Fiyatlar çok artmış bu kadarını beklemiyordum. Eğer temiz ise 1. laptopu alabilirsiniz sizi kesinlikle üzmeyecektir.

3.önerdiğinizi almaya karar verirseniz 500tl daha vererek sıfır alabilirsiniz

Gerçekten fiyatlar çok çok abartı oldu. 0 almak o yüzden istemedik çünkü değer etmeyen bilgisayarlara bile abartı fiyatlar çeker oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…