2. el Logitech DFGT alırken nelere dikkat edilmeli?

efee.2

Picopat
Direksiyon seti almayi düsünüyorum. Rampage falan bakıyordum tavsiye etmiyorlar.

Sorularım:

1. Eski makine motoru ne kadar sağlam olabilir?
  2. Uzun ömürlü lazım bana uygun mu?
  3. Yeni oyunlara uygun değilmiş hangilerine?
  4. Sahibinden Param Güvende ile alacağım. Alırken nelere bakmalıyım? Ne testleri istemeliyim?
  5. Mümkünse bana sahibinden link atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
DFGT çok eskidi temizini bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zor. Rampage almayın demişler doğru demişler. DFGT yerine G27 ya da bütçenize göre G29 bence daha iyi olur. Tabii bütçeniz ne alemde bilemedim.

G27'ler uçmuş DFGT mecbur gibi ama şu önemli gözünüzle görebileceğiniz kendi şehrinizdeki ürünlere bakın öncelikle. Bunların içinde plastik bir parça vardı çatlayınca direksiyonun merkezi hafif kaıyordu kronik o sorunları oluyor genelde DFGT, G27 ve yanılmıyorsam G29'da da var emin değilim onu kontrol etmek lazım. O parçayı metaliyle değiştirip kökten çözenler vardı bir ara.

G27'ler uçmuş DFGT mecbur gibi ama şu önemli gözünüzle görebileceğiniz kendi şehrinizdeki ürünlere bakın öncelikle. Bunların içinde plastik bir parça vardı çatlayınca direksiyonun merkezi hafif kaıyordu kronik o sorunları oluyor genelde DFGT, G27 ve yanılmıyorsam G29'da da var emin değilim onu kontrol etmek lazım. O parçayı metaliyle değiştirip kökten çözenler vardı bir ara.
Dolaptan alacağım herhal daha iyisi yok.

Geri
Yukarı