2. el Logitech G29 alınır mı?

Daha fazla  
İyi günler dostlar, tahmin edemediğim bir sorunla karşınızdayım. 2. el bilgisayar var ve toplama bazılarının kutusu ve garantisi devam ediyor ama bazılarının garantisi yok kutusu da dahil. Evim de satıcının satmış olduğu yere uzak. Sizler benden iyi bilirsiniz bu (Logitech G29) markalı oyuncu direksiyonu set halinde birlikte veriyor. 22000 bin fiyatı var.

Ürün link.

Sizce alınır mı? Yoksa sıkıntılı bir ürünü mü satıyor? Fiyatı da gayet makul ve piyasanın altı fikirlerinizi bekliyorum çok kararsızım teşekkürler iyi günler.

İyi günler dostlar, tahmin edemediğim bir sorunla karşınızdayım. 2. el bilgisayar var ve toplama bazılarının kutusu ve garantisi devam ediyor ama bazılarının garantisi yok kutusu da dahil. Evim de satıcının satmış olduğu yere uzak. Sizler benden iyi bilirsiniz bu (Logitech G29) markalı oyuncu direksiyonu set halinde birlikte veriyor. 22000 bin fiyatı var.

Ürün link.

Sizce alınır mı? Yoksa sıkıntılı bir ürünü mü satıyor? Fiyatı da gayet makul ve piyasanın altı fikirlerinizi bekliyorum çok kararsızım teşekkürler iyi günler.
Toplama olduğu için garantilidir diye bir şey olmaması lazım, eğer sadece anakart ve monitör garantiliyse kalanları tamir görmüş olabilir (kastım garanti servisi vesaire değil, mahalle dükkanı) ve bu yüzden garantiden çıkmış olabilir bu fiyat bana ucuz gibi geldi bence bu sistemi almayın başınızı ağrıtma olasılığı yüksek ayriyeten parçalar bildiğimiz itopya vesairede kullanılan hazır sistem bileşenleri, ayrı ayrı topladığınıda hiç sanmıyorum. Almayın.

Yeni konular

Geri
Yukarı