S skhayko Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #1 Merhaba arkadaslar MacBook Pro alacagım 2 el ama nelere dikkat etmem gerekli bilmiyorum bu konu hakkinda bilgilendirebilecek birileri var mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2018
Merhaba arkadaslar MacBook Pro alacagım 2 el ama nelere dikkat etmem gerekli bilmiyorum bu konu hakkinda bilgilendirebilecek birileri var mi ?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #2 skhayko dedi: Merhaba arkadaslar MacBook Pro alacagım 2 el ama nelere dikkat etmem gerekli bilmiyorum bu konu hakkinda bilgilendirebilecek birileri var mi ? Genişletmek için tıkla... Windows bilgisayar alıp Hackintosh ile macOS yüklemek daha mantıklı. Daha performanslı ve daha ucuz.
skhayko dedi: Merhaba arkadaslar MacBook Pro alacagım 2 el ama nelere dikkat etmem gerekli bilmiyorum bu konu hakkinda bilgilendirebilecek birileri var mi ? Genişletmek için tıkla... Windows bilgisayar alıp Hackintosh ile macOS yüklemek daha mantıklı. Daha performanslı ve daha ucuz.
S skhayko Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #3 Peki normal şartlarda bu bilgisayar almayi planliyordum Abra A7 V7.1 17.3" Gaming Laptop
S skhayko Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #4 ama sonra Macbook pro deneyimledim biraz i7 8 gb ram 250 gb ssd bir Macbook pro almak daha uygun geldi senin fikrin nedir
ama sonra Macbook pro deneyimledim biraz i7 8 gb ram 250 gb ssd bir Macbook pro almak daha uygun geldi senin fikrin nedir
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #5 skhayko dedi: ama sonra Macbook pro deneyimledim biraz i7 8 gb ram 250 gb ssd bir Macbook pro almak daha uygun geldi senin fikrin nedir Genişletmek için tıkla... Abra A7 daha iyi.
skhayko dedi: ama sonra Macbook pro deneyimledim biraz i7 8 gb ram 250 gb ssd bir Macbook pro almak daha uygun geldi senin fikrin nedir Genişletmek için tıkla... Abra A7 daha iyi.