2. el mouse dezavantajları nelerdir?

KüçükŞehzade

Centipat
Katılım
9 Eylül 2022
Mesajlar
210
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda alacağım farenin fiyatları arttığı için bütçemi bayağı aşıyor 2. el almak zaralımı bilmiyorum size danışak istedim.

Razer v2.
Ya da.
Steelries 3 almayı düşünüyorum hangisi.
 
Çok eski olmasın yeterli. Sorun olacağını düşünmüyorum onun haricinde. Mouse yani ne yapmış olabilir ki en fazla?
 
Razer V2 yazmışsınız ama Razer DeathAdder/Basilisk V2 mi yoksa da V2 mini mi? "steelries 3" derken de Rival 3'ü kastediyorsunuz sanırım. Düzgün bilgi veriniz lütfen.

DeathAdder ve Rival 3 niye bu kadar terslermiş gibi konuştunuz anlamadım anlarsınız diye düşünmüştüm kusura bakmayın bir daha olmaz.
 
DeathAdder ve Rival 3 niye bu kadar terslermiş gibi konuştunuz anlamadım anlarsınız diye düşünmüştüm kusura bakmayın bir daha olmaz.
Razer'in birden fazla DeathAdder modelinde ürünü olduğu için tam bilgi istemiş kendisi sizden, her farenin kendine has özelliği var çünkü. DeathAdder 2013 var, DeathAdder V2 Mini, DeathAdder Essential , DeathAdder V2, DeathAdder V2 Pro vs. bir sürü modeli var tam modeli söyleyebilirseniz çok iyi olur kusurluk bir sebep yok :).
 
Kablosu aşınmış, kesilmiş vs olabilir, kablosunda temazsızlık olabilir. Eğer kablosuzsa ve şarjlıysa şarjı pek gitmeyebilir. Sert kullanıma bağlı tuşlarda çift tıklama, tıklamama gibi sorunlar olabilir.
 

Geri
Yukarı