2.el MSI Gaming X RX 5700 XT ne kadar eder?

Arkadaşlar şu anda kullanmakta olduğum bir MSI Gaming X RX 5700 XT var ve dersler, projeler vs derken PC oynamaya pek vakit kalmıyor. Küçük bir araştırma yaptım ve inanılmaz fahiş fiyatlar gördüm. Elimdeki kart 1 senelik, sadece oyun oynamak için kullandım. Sizce ne kadara satmalıyım veya satmalı mıyım? (NVIDIA 3000 serisine geçmek istiyorum ancak tabii stoklar ve fiyatlar böyleyken yakın zamanda biraz zor gibi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
7-9k arasında değişir. Şu an iyi fiyatlara satabilirsin fakat o fiyatlara yerine koyacak o seviyede bir kart uzun süre bulamazsın...

Beklerim derseniz 9-10k.

7-9k arasında değişir. Şu an iyi fiyatlara satabilirsin fakat o fiyatlara yerine koyacak o seviyede bir kart uzun süre bulamazsın...
Sizce Nvidia 3000 serisi ne zaman alınabilecek vaziyete gelir? 3060 veya 3070 düşünüyorum. Tahmini olarak ne kadarlık bir süre gerekli, fikirleriniz nedir?
İşlemci ekran kartı var ise 7-9k sat gitsin, stoklar gelince alırsın.
Her şeyim var, zaten şu anda kullanmakta olduğum bir sistem. Sadece yenisini almak çok uzun sürer mi onu düşünüyorum.

Sizce NVIDIA 3000 serisi ne zaman alınabilecek vaziyete gelir? 3060 veya 3070 düşünüyorum. Tahmini olarak ne kadarlık bir süre gerekli, fikirleriniz nedir?

En geç 8 aya alırsın RTX 3070. az daha zorlarsan RTX 3080 alırsın stoklar düzelince.

9-10K civarına gider. Kartı Amazon'dan kovalarsan stok düştüğünde alabilirsin. Ben ocak ayının sonunda 3070 Tuf'ı 6600 liraya aldım her şey dahil. Kart kovaladığım dönemde iki günde bir 3070 stoğa giriyordu mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…