2. el parçada dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

sosisl

Hectopat
Daha fazla  
2. el PC toplamak istiyorum ama hiç 2. el ürün almadım ilk defa alacağım bilgisi olan varsa nelere dikkat etmem gerekiyorsa yazabilirse çok sevinirim.

2. el sistem toplayacaksanız ekran kartı ve anakartı en azından sıfır almanızı tavsiye ederim. Bu parçalar diğerlerine göre daha riskli yani bir RAM gibi ömür boyu garanti verilmez. Ayrıca alıcağınız parçaları satan kişiden gerekli testlerin (stres testi vs.) Görsellerini isteyebilirsiniz. Bunların dışında.

Kutu, fatura, garanti(10 yıllık parçada aramayın bu 3ünü) ve varsa ise garanti etiketi(her üründe olmayabiliyor). Parçanın dış görünüşü de önemli tamirli parça kendini belli eder.

Bu yoruma aynen katılıyorum.

Kutu, fatura, garanti(10 yıllık parçada aramayın bu 3ünü) ve varsa ise garanti etiketi(her üründe olmayabiliyor). Parçanın dış görünüşü de önemli tamirli parça kendini belli eder.

Hocam kutusunu isterim 2. elde fatura yok diye biliyorum fatura ve garantisinide mi isteyeceğim?

2. el sistem toplayacaksanız ekran kartı ve anakartı en azından sıfır almanızı tavsiye ederim. Bu parçalar diğerlerine göre daha riskli yani bir RAM gibi ömür boyu garanti verilmez. Ayrıca alıcağınız parçaları satan kişiden gerekli testlerin (stres testi vs.) Görsellerini isteyebilirsiniz. Bunların dışında.

Bu yoruma aynen katılıyorum.

Anakartı, PSU'yu ve kasayı sıfır alacağım ama ekran kartını (GTX1660s) ve işlemciyi 2. el alacağım strest testini kartın sağlamlığına bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı