2. el PS3 kolu almak mantıklı mı?

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
PC için alacağım. Lakin 2. el temiz PS3 kolu almak daha mantıklı geldi. Bir sıkıntı falan olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC için alacağım. Lakin 2. el temiz PS3 kolu almak daha mantıklı geldi. Bir sıkıntı falan olur mu?

Hocam sıfır her zaman daha iyidir zaten 200 TL hani paranın adı var kendi yok bütçeniz uygunsa alın derim.

Sıfır PS3 orjinal kol satılıyor mu halen?

Gel sen beni dinle kardeşim 250 TL'ye Xbox 360 kolu var onu al kesinlikle pişman olmazsın zaten PC'deki şeyler Xbox'la uyumlu oluyor.

Bu arada bende bundan 3 ay önce PS3 kolu aldım FIFA'da falan algılamıyor du.

Gel sen beni dinle kardeşim 250 TL'ye Xbox 360 kolu var onu al kesinlikle pişman olmazsın zaten PC'deki şeyler Xbox'la uyumlu oluyor.

Xbox 360 kolunu nerden alcam hocam ?

Sıfır PS3 orjinal kol satılıyor mu halen?
Sahibinden de gördüm. Bir mağaza da satıyor adam. Orijinal mi bilmiyorum gidip bakmak lazım.

250 TL falan olanlar sahte diye biliyorum.

Biraz geç ama 250TL'ye çakması nı aldım hiçbir sorun yok iyi ki almışım sürekli kullanıyorum ama kendin bilirsin kardeşim bana kalırsa çakma al fiyat farkı malum sonuçta eğer paran var ise kafana göre takıl 24 saat FIFA 50 saat Forza 5 25 saat RDR 2 oynadım sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…