2.el PS3 kriterleri iyi mi?

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
Bu konularla ilgili pek fazla bilgi sahibi değilim. O yüzden düşüncelerini merak ediyorum.
Fiyatı 1000TL.
500GB.
PS3 kırılmış.
10 tane falan oyunu var.

Sizce nasıl pahalı mı?

PS4 almak isterim ama bütçeden dolayı almak istemedim.
Bu kırılmış ama ben oyun indirip silebilirim değil mi? Yeni çıkanları desteklemez diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konularla ilgili pek fazla bilgi sahibi değilim. O yüzden düşüncelerini merak ediyorum.
Fiyatı 1000TL.
500GB.
PS3 kırılmış.
10 tane falan oyunu var.

Sizce nasıl pahalı mı?

Bu kırılmış ama ben oyun indirip silebilirim değil mi? Yeni çıkanları desteklemez diye düşünüyorum.

Kırılmamışa yönelin bence hem yasal olur ve sistem korsan olmaz bana kalsa o paraya kırılmamış alınır oyunlarla ve kırılmışların Store'si oluyor tüm PS3 oyunları oluyor mu bilmiyorum.

Fiyatı 1000TL.
500GB.
PS3 kırılmış.
10 tane falan oyunu var.

Sizce nasıl pahalı mı?

Kanka oyunlar gereksiz hem kırılmış hem de 1000TL normalde sapasağlam 1 2 oyunlu ve 2 kollu satanlar var bu kazık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı