2.el PS3 kriterleri iyi mi?

Bu konsol 300-400 lira fakat malum türkiyede olduğumuz için ve doların yükselmesi ki doların yükselmesi ile PS3'ün hiç bir alakası yok PS3 orjinal yok fakat 2. el fırsatçı satıcılar kendi kafalarına göre fiyatı yükseltti. Neyse minimum 700 TL'ye oyunsuz bulursanız şanslısınız direkt alın kendiniz konsolu kırın oyun yükleyin oynayın. Youtube birde netflix de yüklenebiliyor diye biliyorum sanırsam.

Bu konsol 300-400 lira fakat malum Türkiye'de olduğumuz için ve doların yükselmesi ki doların yükselmesi ile PS3'ün hiçbir alakası yok PS3 orijinal yok fakat 2. el fırsatçı satıcılar kendi kafalarına göre fiyatı yükseltti. Neyse minimum 700 TL'ye oyunsuz bulursanız şanslısınız direkt alın kendiniz konsolu kırın oyun yükleyin oynayın. YouTube bir de Netflix de yüklenebiliyor diye biliyorum sanırsam.

Bana abimin arkadaşı hediye etmişti PS4 Pro alacaktı durumu iyiydi fakat satıyordu 15 oyun vardı fiyatı = 250TL idi içinde PES 2009 PES 2013 god father GTA 5 falan vardı.

Hocam o fiyata PS3 alınmaz üstüne biraz ekleyip Xbox One S alın daha güncel oyunlar oynarsınız, oyun fiyatları da zaten uygun. 35TL'ye 1 aylık GamePass ile tüm oyunları oynayabiliyorsunuz.

Bu ilan güzel gözüküyor. Pazarlık ile 1600 TL yapsanız iyi olur.

Hocam o fiyata PS3 alınmaz üstüne biraz ekleyip Xbox One S alın daha güncel oyunlar oynarsınız, oyun fiyatları da zaten uygun. 35TL'ye 1 aylık Game Pass ile tüm oyunları oynayabiliyorsunuz.

Bu ilan güzel gözüküyor. Pazarlık ile 1600 TL yapsanız iyi olur.

Bilmiyorum Xboxada bakarım. Attığınız linkteki şehirler uyuşmuyor maalesef.
Hocam daha uygun bu.
Bu da iyi.
Bu da güzel fakat 2. kol gerekli.
Bu da hoş ama 2.bir kol lazım bunada.
Hocam güzel bu da.

Hocam attıklarınız gayet güzel ama GB sıkıntı yaşatmaz mı çoğunda düşük. Sağ olun ilgi gösterdiniz. Vallahi vazgeçtim gibi PS3'ten yine takipte olacağım PS3'te. Ama olursa ileride inşallah PS4 alırım.

Bilmiyorum xboxada bakarım. Attığınız linkteki şehirler uyuşmuyor maalesef.

Hocam attıklarınız gayet güzel ama GB sıkıntı yaşatmaz mı çoğunda düşük. Sağ olun ilgi gösterdiniz. Vallahi vazgeçtim gibi PS3'ten yine takipte olacağım PS3'te. Ama olursa ileride inşallah PS4 alırım.

Olmaz eğer 80GB üstü olursa gayet iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı